Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha az egyik fél meg gazdagszik előbb utóbb le cseréli a párját is, aki nem gazdag? Változik a személyisége?

Figyelt kérdés
A barátomnak egyre jobban össze jönnek a pénzügyi dolgai, nagyon talpraesett és egymaga érte el. Viszont én nagyon félek, hogy le fog cserélni engem ha elkezd olyan körökben mozogni. Engem szépnek, csinosnak mondanak de nincs diplomám pl, vagyis még nincs. Nem akarom, hogy el hagyjon valami gazdag csajért pl, talán azért félek ettől mert a mi családunk nem volt tehetős, az övé sem és nem tudom mit fog belőle ki váltani. De támogatom és mellette vagyok igyekszem elhesegetni a félelmeim

2018. okt. 8. 14:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Év elején osszejottem efy férfival akinek csak adóssága volt. Szép lassan rendbe jött...teljesen megváltozott és le is lépett mással...szóval a korábbi hozzászóló, hogy adj hatalmat és kiderul milyen igazabol sajnos igaz. Velem meg csak le se zárta, eltűnt...korábban én voltam a minden.
2018. okt. 9. 00:19
 22/22 A kérdező kommentje:
Hmm akkor csak remélni tudom, hogy nem ismertem félre és ugyanaz az ember marad, mint akibe bele szerettem..
2018. okt. 9. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!