Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha az egyik fél meg gazdagszik előbb utóbb le cseréli a párját is, aki nem gazdag? Változik a személyisége?

Figyelt kérdés
A barátomnak egyre jobban össze jönnek a pénzügyi dolgai, nagyon talpraesett és egymaga érte el. Viszont én nagyon félek, hogy le fog cserélni engem ha elkezd olyan körökben mozogni. Engem szépnek, csinosnak mondanak de nincs diplomám pl, vagyis még nincs. Nem akarom, hogy el hagyjon valami gazdag csajért pl, talán azért félek ettől mert a mi családunk nem volt tehetős, az övé sem és nem tudom mit fog belőle ki váltani. De támogatom és mellette vagyok igyekszem elhesegetni a félelmeim

2018. okt. 8. 14:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha megkapja otthon amit kell,nem fog lecserélni.

Max akkor állhat ez fent,ha el vagy hízva meg beleülsz a kapcsolatba akkor sanszos,hogy elhagy.

De amúgy ha megkap tőled mindent,csinos vagy igényes, akkor nem lesz baj.

2018. okt. 8. 14:43
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

11-s,komolyan?

Inkább zsarolásnak tűnik amit leírtál, nem párkapcsolatnak.

2018. okt. 8. 14:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Sajnos velem is ez történt... :/

Sznob lett, teljesen megváltozott. És dobott 8,5 év után.

2018. okt. 8. 14:59
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

12-es igen ez így van.

Mire gondolsz zsarolás?

Szerintem nem,de sajnos a nők 90%-a tipikus beleül a kapcsolatba és disznó lesz igénytelen,sajnos.

Ők meg is érdemlik,hogy lecserélje őket a férfi.

Szerintem alap,hogy folyamatosan igényes vagyok és fent tartom az érdeklődését a páromnak állandóan.

2018. okt. 8. 15:04
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

A nők 90%-a? Hol élsz te?

Férfiként állítom hogy egyáltalán nincs így.

Az hogy te így jártál valakivel,az egy dolog.Ha több ilyen eseted is volt, az meg rólad árul el sokat.

2018. okt. 8. 15:08
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem volt ilyen soha,sőt én mindig olyan párral voltam aki odatette magát,de sok ismerősömnél ezt látom,hogy konkrétan a nő mangalica lett,aztán megy a vita meg a csuda állandóan,szex meg alig van mert a pali undorodik a nőtől.
2018. okt. 8. 15:12
 17/22 anonim ***** válasza:
94%
Az exem is egy undorító ember lett és kifordult önmagából a pénz miatt. De ez nem törvényszerű. A férjemmel mikor elkezdtek kifejezetten jól alakulni a dolgaink, minden elkezdett sokkal könnyebb lenni, jobb, boldogabb, és az egyetlen változás annyi volt, hogy kérte, hogy legyen egy harmadik gyerekünk is, mert ő nagy családot szeretne, és most már megtehetjük. Szóval nem feltétlenül igaz, de előre nem lehet ezt tudni.
2018. okt. 8. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre megmondani. A környezetemben mindkettőre volt példa. És egy nagyon kedves, szép, igényes feleséget is otthagytak a gyerekekkel, mert a huszonéves csajjal jobban lehet villogni, az pénz mellé az jár.
2018. okt. 8. 16:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szépeket írták itt néhányan, de ezek csak szavak. Nem ismerjük a párodat. Bármi lehet.
2018. okt. 8. 16:29
 20/22 Pumukli alfahím ***** válasza:
17%
Általában a nők szokták lecserélni a férfit,egy jobb partyra.
2018. okt. 8. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!