Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mindenki, hogy egy szép nő csak a pénz miatt van egy gazdag férfivel?
Mintha minden gazdag pasas 130 kilós, igénytelen alak lenne :D Nagyon sok jóvágású, ápolt, intelligens, kedves férfi van, akik a pénzük nélkül is épp elég megnyerőek.
Ami engem meglep, hogy nem csak a férfiak, de a nők is így gondolják. Irigység lenne talán a háttérben, vagy mi?
Kérdező. Te lennél egy 130kg. os pasasal együtt?
Szerintem nem ha nincs pénze.
Akkor minek kérdezel ekkora baromságot?
Erre meg van a hatásos módszer.
Úgy kell menni randizni, hogy szar telefon, no ékszer, céges furgon és ha így is elmegy veled a szép nő, akkor nem a pénzed miatt szeret....hozzáteszem, hogy ritka az ilyen.
Volt már olyan nő akivel randizgattam és leinformált engem, kiderítette hol lakom, milyen cégekben van tulajdonom és azt is tudta milyen autóm van pedig a céges furgonnal voltam. A vicc az volt amikor számonkért miért nem mondtam el neki mindezt? Igaz szerelem..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!