Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja mindenki, hogy egy szép nő csak a pénz miatt van egy gazdag férfivel?

Figyelt kérdés

Mintha minden gazdag pasas 130 kilós, igénytelen alak lenne :D Nagyon sok jóvágású, ápolt, intelligens, kedves férfi van, akik a pénzük nélkül is épp elég megnyerőek.

Ami engem meglep, hogy nem csak a férfiak, de a nők is így gondolják. Irigység lenne talán a háttérben, vagy mi?

2018. szept. 7. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem ezt. Az én férjem bár nem gazdag, de nagyon jól keres. Emellett egy intelligens, jó humorú, felelősségteljes, rendes férfi. Itt meg úgy állítják be, mintha minden jól kereső férfi ronda, öreg, bunkó lenne, akit csak a pénzéért lehet szeretni, bezzeg a csóró Józsitól megkapod az igazi szerelmet.
2018. szept. 7. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Mondj egyet, mert én egy szép nőt sem látok gazdag pasi mellett, még a ismert emberek közt sem.
2018. szept. 7. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Van egy olyan réteg, akik tényleg csak a pénz miatt vannak a férfival, de ez akkor is elég buta általánosítás, ami leginkább a féltékenységen alapul. Az én barátomnak sok pénze van, de anélkül is vele lennék, mert elképesztően jóképû, és emellett szuper a személyisége.
2018. szept. 7. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:
35%
Miért? Mi másért lenne vele együtt? Biztos azok a fránya belső "értékek".
2018. szept. 7. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze, mert minden csóró pasinak olyan gyönyörű lelke van, csak őket lehet igazán szeretni...
2018. szept. 7. 21:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért gondolja mindenki, hogy aki bemegy egy boltba, az vásárolni is szeretne?

Same thing.

2018. szept. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!