Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme elmondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme elmondani egy olyan embernek, hogy szeretem aki többször mondta, hogy nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Sose mondtam el neki eddig, hogy szeretem.

De ő már az elején megmondta, hogy nem lesz köztünk semmi.

2018. okt. 8. 13:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%

Nem a kérdező felfogásával vannak gondok,hanem itt a válaszadók nagy része fogyatékos,ha már ők így fogalmaztak

Honnan tudjátok,hogy a másik fél mit érez? Lehet azért mondta h.nem lehet kœzöttük semmi,mert kapcsolatban van.De attól még az érzés lehet kölcsönös.

Kérdező! Ęn a helyedben elmondanám,ki tudja mit hoz az élet.Lehet a másik fél pont azt szertné hallani,hogy szereted.

2018. okt. 8. 14:20
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

Szóval, ha téged TÖBBSZÖR elutasítanak, akkor biztos a másik azért teszi, mert szeretné tőled hallani, hogy mennyire szereted őt. :D

Nem baj, a kérdező szintjén vagy. Ja, és a játszmázásnak mi értelme is van?

Ha meg valaki kapcsolatban van, akkor azt közli a másikkal, hogy bocs, kapcsolatban vagyok.

2018. okt. 8. 14:30
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
#12 míg az okokat nem tudod,ne ítélkezz
2018. okt. 8. 14:32
 14/20 A kérdező kommentje:

Jó istenkém.

Nö vagyok és nincs kapcsolatban csupán az ismerkedésünk elejen meg akart fektetni és akkor mondta hogy de amúgy több nem lesz köztünk.

Azóta is keresi a társaságom de már nem akar megfektetni, legalábbis ez már nem téma egy idelye.

2018. okt. 8. 14:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenbe bele látni azt, amit te bele szeretnél.

A férfiak egyszerű lények. Mindig azt mondják, amit gondolnak. Csak egyes nők fantáziálnak ilyen b..romságokról, hogy olyanokat is bele látnak dolgokba, ami nem is létezik.

2018. okt. 8. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen! Okokat jó lenne hallani,miért lett elutasítva a kérdező.
2018. okt. 8. 14:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Mióta ismeritek egymást?
2018. okt. 8. 14:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Na látod kérdező, ha mindjárt ezzel kezdted volna, akkor sokkal értelmesebbnek tűntél volna.

Minek olyannal kezdeni, aki egyébként csak szexre megy? Biztos most azért nincs témában, mert tudja, hogy mennyire oda vagy érte, és még húzza az időt, amíg egyszer beadod a derekadat, utána úgyis dobni fog téged.

2018. okt. 8. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Valld be neki! Szerintem jobb elmondani a másiknak bátran az érzéseinket, mint csendben rohadni. Ha keres, akkor biztos jelentesz is neki valamit. Tedd oda magad, mert így aztán nem lesz semmi az egészből az biztos!
2018. okt. 8. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:

*De ő már az elején megmondta, hogy nem lesz köztünk semmi.

Kérdező, ezt mire és mikor, és miért mondta neked?

2018. okt. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!