Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok károsnak Puzsér Róbert párkapcsolatokkal foglalkozó témáit?
https://www.youtube.com/watch?v=4wH4C99i430&t=
Azt mondja, hogy a nőknek nem szabad magadat adni, mert nem fog férfiként rád tekinteni. Szerinte az összes férfi csak a szexre megy és, ha azt mondja, hogy az igazit keresi akkor hazudik. Férfiként mondom, hogy olyan blődségeket beszél, hogy helyette ég a pofám. Azt mivel magyarázza, hogy én nem tekintek tárgyként egy nőre, amikor megpillantok egy szimpatikus nőt mindig az van bennem, hogy de szívesen megismerném és meginnék vele egy kávét. Én már nem csodálkozom azon, hogy a Puzsért szexistának és nőgyülölőnek nyilvánítják, mert tényleg az.
Nem tudta feldologozni azt, hogy tini korában nem kellett senkinek és azt se, hogy megcsalták egy párszor. Emiatt torzult a világképe. Ezzel semmi baj nem lenne, ha ezt próbálná feldolgozni, de nem ehelyett nagy nyilvánoságok előtt előadja azt, hogyha a nőkkel ismerkedsz sose ad magad, ne légy őszinte, mert egyedül maradsz. Tipikus macsó nőgyülölő szövegeket mond.
Egyik barátom megnézte az egyik videóját ahol három nővel beszélgetett és az egyik nő elmondta azt, hogy az utcán egy pasas alá nyúlt és erre azt felelte Puzsér gúnyosan, hogyha jó pasi lett volna biztos jól esett volna neki. A barátom erre azt felelte, hogy legszívesebben behúzott volna ennek a hülyének, hogy így beszél egy nővel. Akármilyen pasi nyúl alá az szexuális erőszak bárki is teszi ezt. Egyik nőnek se esik ez jól, még akkor se, ha tényleg egy jó pasi nyúl alá.
Puzsért én néha bírom, mert tud jókat mondani, de amikor a párkapcsolatokról és a nemiségről beszél ilyen blikk, velvet kaliberű búlvár stílusban adja elő. Az a vicc, hogy ő nagyon kritizálja a búlvár csak nem vissza észre azt, hogy ezt a témát ő búlvárosítja el. Ez a mars, vénusz általánosításával se értek egyet. Ilyen szól amelyik férfiben több a vénusz, magyarán a passzivitás az valószínűleg meleg. Nem vagyok egy karrierista típus jobban szeretek itthon lenni, mint dolgozni és ettől még is a nőkhöz vonzódok.
Azért is károsak ezek a megnyilvánulások, mert csak olajat önt a tűzre és úgy is rengeteg nőgyülölő férfi van és emiatt még több is lehet.
Amúgy én is sokat csalódtam nőkben, sokszor éltem át reménytelenséget, hogy sose fog összejönni, de legalább én legalább feldolgoztam ezt és nem kreáltam ilyen bugyuta ideológiákat, hogyha magadat adod akkor a nő gondolja azt, hogy de meg dugnám. Jézusom!
Sokszor értelmeseket is mond persze, de sokszor egyszerűen csak az az érzésem,hogy akik 2 mondatot se tudnak összerakni,elájulnak a négyszeresen alárendelt mondatoktól. Ettől még nem kell megdöbbenni.
A női témában: a nők osztályozása (10-es, 2-es stb.) is nagyon undorító.
Puzsér egy nettò nőgyűlölő. Vicces hogy ezt mondom, mert sosem voltam érzékeny a témára,és a feministákhoz sincs semmi közöm. De az a sok f.szság amivel ez a barom telihányja a közéletet mérhetetlenül káros.
A legszebb az, hogy folyamatosan önmagának mond ellent, kb az összes előadásában, egyszer összeszedtük. Ez csak annyit jelent, hogy nincs koherens világképe
De, nőgyűlölő. Mondom ezt úgy, hogy cseppet sem vagyok nősoviniszta - az egyenrangúságban hiszek, és sosem szerettem a szélsőfeministákat, meg az áldozatkultuszt. De ennek az embernek az összes műsorától, amiben szóba hozza a témát felállt a szőr a hátamon. Ritka gusztustalan, ez van.
Mérhetetlenül lejön, hogy mennyire irigy, és sérült belül. Belül még mindig ugyanaz a kisfiú, akit a gimiben kikosaraztak. A kedvenc műsorom talán az volt, ahol kifejtette, hogy a nőknek nem szabadna húsz évesen egyetemre menni, ahnem szülni kell. Na most ez ugye számtalan okból nem így működik- Ha valaki megtalálja húsz évesen élete párját, és pszichésen is érett a szülő szerepre minden más feltétel mellett (ezek így egyszerre ritkán jönnek össze korán parancsra) akkor megtehette eddig is, de ez nem megrendelésre megy. Másrészt tipikusan nem a tanulás az ellenség, ha valaki elvégez egy alap diplomát még mindig a huszas évei elején jár, de két diplomával is akár, tehát eddig sem ez volt az akadálya bárminemű családalapításnak -az viszont mérhetetlenül káros lenne, ha a nőket kivonnák az oktatásból. Teszem hozzá, mindezt úgy mondja, hogy közben Ő negyvenx éves koráig pszochomókushoz járt, hogy lelkileg fölkészüljön a felnőttségre, meg apaságra mert neki ez jár, más meg álljon készen éretlenül parancsszóra.
Én a menstruációval és klimaxszal kapcsolatos beszólásait is rühellem, mert semmi szellemesség nincs benne, csak ez az "alázzuk meg a nőket a biológiájukon keresztül" c primitívség. Volt egy tanulmány, miszerint a nőknek ez a két dolog mérhetetlen sok szorongást és pszchoszomatikus tüneteket okoz -pont a szégyen és a tabusítás miatt. Szerencsére már olyan világ felé haladunk, amikor ezekről könyeddebben lehet beszélni, nem kell szégyellni ami természetes, és emberi. AZ ilyen f..szfejek ebben élik ki magukat, olcsó primitív nőalázó szövegek, de még a hagyományos szerepeket sem tudja és meri hozni, mert azoktól is retteg, és bepisil az idegtől ha a nők alfahímeket választanak. Nem tudja, és nem érti az evolúciós pszichológiát, csak kontár módjára azt hiszi, az annyit jelent, hogy neki joga van mindenkit lekúrni, és ebben ki is merül az áltudományosság.
Napestig lehetne sorolni az összes hülyeségét, amit monitorra vetett, vagy amiből műsort tákolt, de nem érné meg. Az viszont biztos, hogy súlyos frusztrációi vannak a nőkkel szemben.
Men Are from Mars, Women Are from Venus. Na Puzsér ezen a könyv szintjén van.
John Gray amerikai self-help író és poppszichológus, aki üzleti birodalmat épített fel leghíresebb könyvéből, a Men Are from Mars, Women Are from Venus (1992) című könyvéből. Na a csávó a saját feleségéről írt a Vénuszt.
Puzsér az a kocka (nerd, geek, dork), akit basztatak 80-s és 90-s években, mert kocka és nem hipermaszkulin volt. Nem tanult belőle és ezt szépen a nőkőn vezeti le. Vagy kamu maszkulin identitás megerősitésre használja. Másik lehetséges, hogy irigy a nőkre férfi létére, ami nem ciszneműségre utal. Van olyan, hogy társadalmi nemi irégység (Gender Envy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!