Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puzsér Róbert szerelmi életéről mit lehet tudni?
2 dolgot hallottam a szerelmi életéről, nem is tudom miért maradtak meg bennem: egyszer régebben valami olyasmit nyilatkozott, hogy szívesen maradna otthon a gyerekével játszani, de felfogja, hogy a természet nem ezt a szerepet osztotta rá (vagy valami ilyesmi) és viszonylag a közelmúltban részletezte hosszasan, hogy hogy megb...szna valami feminista nőt, akivel valamilyen formában eltért a véleményük.
Szóval ja, igazat adok #1nek, nem tűnik túl kiegyensúlyozottnak a pasi, bár ez az ő dolga.
én annyira nem tudtam erről semmit,hogy én úgy könyveltem hogy full bu-zi lehet,ha ennyire nem hallani semmit a nőügyeiről.
aztán az egyik sznobjektívbe meghívott vendégnek egy egészen jó kis nőt,akiről az adás fele környékén kiderült,hogy az exe.
Ja, azt a sznobjektivet nezd vissza, ha erdekel.
Plusz infok:
- volt mar kapcsolati eroszak elszenvedoje, ezert is ilyen hangos ezekben az ugyekben. Pl felhivta a nane-t (nok a nokert egyutt az eroszak ellen) es lepattintottak, mert ferfi, de a ferfiak ilyenkor egyebkent is inkabb nevetseg targyai, mint aldozatok
- tavaly nyar vége fele szakitott, ha jol tudom azota nincs senkije. Akkor nyirta le a hajat/szemoldoket kopaszra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!