Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most komolyan meg kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most komolyan meg kellett neki jegyezni?

Figyelt kérdés

Nem egy csinibb pizsiben aludtam és megjegyezte hogy mi ez és röhögött.

Ha már nem vagy elég szexi nem is kellesz? Valóban a kinézet számítana?

2018. okt. 7. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%

Én párom is imádja ezeket a 60 évvel ezelőttről megmaradt, nagyapáink korában is undorító volt-jellegű pizsamákat, lehetőleg undorító színben, ezer helyen összefoltozva, mert már szanaszéjjel szakadt, DE NEM DOBJUK KI, mert az kényelmes és kell.

Már elengedtem ezt a kérdést, ő szereti, engem meg nem izgat, miben van, amíg alszunk. :D Ha szex van, leveszem róla. Szerintem, aki egy pizsamától teszi függővé kapcsolata létjogosultságát, annak nem lehetnek valami hosszan tartó stabil kapcsolatai.

N

2018. okt. 7. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!