Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs lennék? Szerintetek?
A papucs az, amikor egy ilyen #11 szerű élőlénynek aláveti magát az ember férfi létére, pedig leginkább ütni kellene reggeltől estig a fejét...
Sok nőnél az a "cuki" meg a "férfias", amikor a pasas komplett hülyét csinál magából, férfi létére.
Ha egy férfinek nincs tartása, az már régen gáz.
De ha egy ilyen mitugrász, gizdáskodó kiscsaj játssza az eszét, az már milyen vagány, mi?
Èdibèdi 12es, 11 vagyok. Köszönjük, hogy minősîtetted magad hozzàszólàsoddal. :) Pont az ilyenekről ìrtam, mint Te, làtom meg is talàlta a kis lelked a hozzàszólàsom. :) Màs nem ìrok, most sem ès bàr tudom, h erre a hozzàszólàsomra lesz valami művelt vâlaszod, arra sem fogok ìrni. :) Ennyiből lejött, nem vagyunk egy èrtelmi szinten, ès nem süllyedek le hozzàd. :)
Kèrdező, akkor most sikerült is illusztràlnom, amiről ìrtam. Hidd el, jobb ha figyelmes vagy a nőkkel ès viszed a nehèz szatyrot, mint ilyennè vàlj, mint 12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!