Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs lennék? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt mondják papucs vagyok. Mert nem engedem h a barátnőm 20-30kg szatyrot vigyen. Ritka mikkor elfelejtettem akkor általában azt kerdi hogy nem szeretnéd vinni. Vagy légy szíves hoznád őket.2018. okt. 7. 07:36
2/17 anonim válasza:
Nem leszel papucs attól, hogy segítesz a barátnődnek.
3/17 anonim válasza:
A papucs nem ezt jelenti. Ez a normális társ jellemzője. Aki nem veszi ki a barátnője kezéből a 30kg-s szatyrot, az nem normális.
4/17 anonim válasza:
Az a papucs akinél fordítva vannak a szerepek. A f@$zi főz, mosogat, mos míg anyu a barinőkkel a körmösnél vihorászik. Ha nem segítenél vinni a cuccot és elnéznéd hogy a csajod cipekedik akkor lennél egy türhő tarack.
5/17 anonim válasza:
Szerintem az sem papucs, aki házimunkát végez, amíg a felesége pihen, sőt, mellette még a gyerekeket is ellátja egy jó férj. Mint az enyém is. Ettől ő még férfi. Csak nem egy bunkó, aki szerint a nőnek a tűzhely mellett a helye, míg ő sörözik.
6/17 anonim válasza:
Nem.
Attól papucs valaki, hogy nincs saját akarata, véleménye, a kapcsolatban teljesen a másiknak rendeli alá magát.
7/17 anonim válasza:
Szerintem, ez lenne a természetes. Én sem hagyom, hogy a 30 kilóval könnyebb párom cipelje a nehéz dolgokat. Papucs akkor leszel, ha megmondja neked, mit gondoljál, akarjál, te meg csak bólogatsz és mindent azonnal teljesitel, akkor is, ha szerinted teljesen más kép kellene.
8/17 anonim válasza:
Nem, te egy holland fa klumpa vagy. Amúgy teljesen normális dolog segíteni a barátnődön.
9/17 anonim válasza:
Nem ettől lesz papucs valaki, hanem attól, ha nincsenek önálló gondolatai, véleménye, akarata.
10/17 anonim válasza:
Nem, amit te csinálsz, az figyelmesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!