Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választani kéne család...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választani kéne család vagy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Feltételezük ha a családod azt mondja ha vissza mész a párodhoz soha többet ne számíts rám. Melyiket választanád? És ha úgy kérdezem ha igazán szereted a párod? Lennének kétségek a döntésedben? Kort és nemet is.

2018. okt. 5. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Soha ne válaszd azt aki választás elé állit az nem szeret max birtokol.. A páromat egyértelmű,a volt családot sokan túl lihegik,én 15 férjem 27 éve megvan nélküle.
2018. okt. 5. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Párom ! 32ffi.
2018. okt. 5. 22:07
 3/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
26%
Függetlenség. :D Totális függetlenség. Mindenkitől. Minden nőtől.
2018. okt. 5. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Párom

N

2018. okt. 5. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjem és a gyermekeink a szűk családom, senki nem választhat el tőlük, anyukám sem.
2018. okt. 5. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
22%

A párom a legfőbb bizalmasom, a társam az életben, a másik felem. Miért mondanék le róla bárkinek a kedvéért is?

20/L

2018. okt. 5. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
16%

Család!

A család mindig mögöttem állt, és a jövőben is mögöttem fog állni, tőlük jön kb. minden, ami számomra jó.

A párkapcsolat mit hoz? Bajt és szenvedést.

Avoid, avoid, avoid!!!!!!!!

2018. okt. 6. 01:32
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem csak akkor mondott ilyet a családom, amikor ők már látták, hogy gáz a srác, de én hajthatatlan voltam. Azóta hallgatok rájuk, mert jót akarnak. Szóval család. És már elnézést, de mi ez, hogy a családod csak addig a szűk családod, amíg nem vagy kapcsolatban? Mert nálunk ez úgy működött, hogy mi kerültünk be a másik szűk családjánba.
2018. okt. 6. 01:55
 9/10 anonim ***** válasza:
58%

A vér nem válik vízzé!

Az ember(normális esetben) a családjára mindig számíthat,de egy házastárs egyik pillanatról a másikra kiléphet az életedből,megcsalhat,elválhattok és utána az emlékeken kívül már nem fog hozzá kötni semmi.

Egyébként egy normális szülő nem tílt el csak úgy valakitől,inkább elmondja a véleményét,mert valószínűleg nagyobb élettapasztalattal rendelkezik .

2018. okt. 6. 04:10
 10/10 anonim ***** válasza:

egyértelműen család!

a család az EGYETLEN akire bármikor bármiben számíthatok!

a párkapcsolattal pedig csak a nyűg van, és az első adandó alkalommal lelép a lány

no thanx, erre semmi szükségem

lehet engem is lepontozni a kapcsolatfüggő ostobáknak, szeretem látni, ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...

2019. szept. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!