Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választani kéne család vagy párkapcsolat?
A párom a legfőbb bizalmasom, a társam az életben, a másik felem. Miért mondanék le róla bárkinek a kedvéért is?
20/L
Család!
A család mindig mögöttem állt, és a jövőben is mögöttem fog állni, tőlük jön kb. minden, ami számomra jó.
A párkapcsolat mit hoz? Bajt és szenvedést.
Avoid, avoid, avoid!!!!!!!!
A vér nem válik vízzé!
Az ember(normális esetben) a családjára mindig számíthat,de egy házastárs egyik pillanatról a másikra kiléphet az életedből,megcsalhat,elválhattok és utána az emlékeken kívül már nem fog hozzá kötni semmi.
Egyébként egy normális szülő nem tílt el csak úgy valakitől,inkább elmondja a véleményét,mert valószínűleg nagyobb élettapasztalattal rendelkezik .
egyértelműen család!
a család az EGYETLEN akire bármikor bármiben számíthatok!
a párkapcsolattal pedig csak a nyűg van, és az első adandó alkalommal lelép a lány
no thanx, erre semmi szükségem
lehet engem is lepontozni a kapcsolatfüggő ostobáknak, szeretem látni, ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!