Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy a párommal kimegyünk németországba. De a párom családja folyamatosan piszkál minket, meg zaklat már mióta együtt vagyunk hogy mennyünk le hozzájuk...minden hétvégét ott töltöttünk. Most pedig hívogatnak és képesek voltak csak ugy lemenni az én szüleimhez hogy hol vagyunk. (Nem ismerik egymást, csak tudják hol laknak) Volt egy nagy veszekedés is ezért én nem szivesen megyek le ahogy a párom sem. Ellenem akarják fordítani a páromat, de elvárják az olyan fejmosások után hogy legyek gerinces stb hogy mennyek. Bezzeg azt nem mondják a szemembe hogy nagyban fordítani akarják ellenem. Holnapra le hívtak minket hogy köszönjünk el tőlük. Nekem semmi kedvem ezek után, de akiket eddig megkérdeztem azt mondták illene lemennem. Kérdem én, azok után hogy nekem álltak többször is, miért kellene lemennem? Nem izgat a családja.

#család #párkapcsolat #anyós #idegesítő após
2018. júl. 17. 20:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Én lemennék, mert a párom szülei. Ezt most letudod, utána úgysem látod őket.. Legalábbis egy darabig.
2018. júl. 17. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!