Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is rosszul esne ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne ez? Egyáltalán nem ilyen válaszra számítottam:o

Figyelt kérdés
Mondtam a páromnak, hogy kicsit szomorú vagyok, hogy a szüleim utaznak el és, hogy nem megyek velük mert egy olyan helyre mennek ahová már rég elszeretnék utazni. Majd picit el is sírtam magam erre a párom kérdezi és most ezért sírsz? Miért nem mész velük? Mondom azért mert veled szeretnék lenni és amúgy is azt beszéltük meg, hogyha mennek akkor én nem fogok menni hanem maradok itthon veled. Azt is közöltem vele, hogy csak azért sírtam el magam mert ez egy olyan ország ahová már rég elszeretnék jutni, de most mégsem megyek mert azt gondoltam, hogy a párom fontosabb, erre ő nagyon megbántott ugyanis azt mondta minek akarok én menni mindegyik város ugyanolyan, és hogy vagy menjek a szüleimmel vagy ha maradok ne sírjak.
2018. okt. 4. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a párodnak van igaza. Szabad akararod volt, elmehettél volna. A párod se halt volna éhen addig. Szerintem örült volna neked, hogy teljesíthetsz egy álmot, de magadtól tagadtad meg. Ne ő rá kend, hogy mártírkodtál.
2018. okt. 4. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Minimum 70 százalékban a párodnak van igaza...🤔🤔🤔
2018. okt. 4. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Őszintén szólva itt te voltál a tahó. A párodban akarsz bűntudatot kellteni, egy olyan döntés miatt ami csak rajtad múlt! Ha el akarsz menni, menj el. Mi az, hogy a párod fontosabb? Fél évre mentek ki a szüleid, vagy mi? Van 1 hét túra alatt tönkremegy a kapcsolatotok? Ennyit nem bírtok ki? Ne kend a hülyeséged a párodra.

Sírsz mert nem utazhattál el - mert TE úgy döntöttél - most meg valami Szent áldozatként tekintesz magadra?

Te nagyon rosszul ülsz azon a bizonyos lovon.

1. Ha olyan fontos a párod, hogy 2 napig levegőt sem kapsz nélküle, akkor légy boldog, hogy továbbra is hazai pályán folytogathatod a ragaszkodásoddal meg szerencsétlent.

2. Ha felkínálják az álomutat, akkor semmibe nem kerül megbeszélni a pároddal, hogy most 1-2napra vagy hétre elmélsz. Addig ő sem fog elpusztulni, nem egy kisállat. És élvezed, hogy ott lehetsz ahol akarsz.

De neked a világ legértelmetlenebb útját kellett választani, egy teljesen felesleges rossz döntést hoztál, és próbálod másra kenni, hogy életképtelen vagy.

Szép.

N

2018. okt. 4. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

1-esnek igaza van.

ÉS a drága párodnak is.

2018. okt. 4. 17:02
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Gáz vagy ,akkor is!!
2018. okt. 4. 17:25
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
83%

Ez a sértődés a részedről max akkor lenne valid, ha kért volna vki bmire. De itt nem ez történt.

Nem szép, h így akarsz jobb szinben feltűnni, h a mártírt játszod.

2018. okt. 4. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
Bőgicsélés helyett miért nem mentél velük? Össze vagytok nőve a pároddal?
2018. okt. 5. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!