Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem olyan érzés volt mint amire számítottam?
volt/van egy pasi, akiről kb 1 éve álmodoztam. mindig csak ő járt az eszembe, már úgy éreztem hogy beleszerettem. minden este úgy aludtam el, hogy elképzeltem az első közös csókot, stb.
és megtörtént, és valahogy nem az az érzés volt, mint amilyennek képzeltem. nem volt rossz, de mintha egyszerűen kiábrándultam volna belőle. miért?
Mert tökéletesnek képzelted el, tökéletes pedig nincs, és amit elképzelünk, nem lesz olyan.
Üdv a valóságban.
ez olyan, mint amikor meglátsz valakit, és nagyon megtetszik. aztán egy ideig nem látod, de ez idő alatt ábrándozol róla, elképzeled milyen lehet, mintha látnád magad előtt, mennyire tökéletes. aztán újból meglátod, és nem is tűnik már annyira tökéletesnek.
a válasz az, hogy túl sokáig nem kaptad meg, túl sokáig álmodoztál róla, így túl magasra tette a lécet, anélkül, hogy csinált volna bármit is.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!