Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem roppant módon magabiztos, aki nem modell alkatú, az cseszheti, hogy valaha barátnője legyen?
Figyelt kérdés
nem vagyok szép, de ronda sem
nincs sok magabiztosságom
nem vagyok kövér
nem vagyok csontváz
senkinek sem kellek.
kérlek olyanokat ne írjatok hogy mindenki megtalálja az igazit, mert az nem létezik.
2010. jún. 23. 16:06
21/27 anonim válasza:
Igen. Még vedd hozzá a humort meg a pénzt, és 100%-ig igaz lesz. Kicseszés, de ez van.
22/27 anonim válasza:
Hát emiatt ne aggódj.Tudod mennyi vérbombázó csajt látni átlagos sráccal?Rengeteget.
23/27 anonim válasza:
Elöbb utób mindenki megtalálja a párját, csak keresni kell!
24/27 anonim válasza:
TUdom mit érzel:D dettó ugyan ez...
csak én lány vagyok....
L/13
25/27 A kérdező kommentje:
13:36: figyelmetlenül olvastad el a magyarázatom utolsó részét!
2010. jún. 27. 15:10
26/27 anonim válasza:
csinálj magaddal valamit, én a helyedben leszólítanám azt aki tetszik
27/27 anonim válasza:
olvass utána pl pasizós technikáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!