Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a vonzalmat leállít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a vonzalmat leállítani valaki iránt?

Figyelt kérdés

Van egy ember, akivel munka miatt sokat kell találkoznom. Régóta éreztem, hogy tetszem neki, pedig van párja. Nem törődtem az egésszel, csak a szükségeset kommunikáltuk. Aztán egyszer csak elkezdett közeledni felém, amit először el sem hittem, hogy valóság, mert tudja, hogy nekem is van párom, ismeri is. Egy ideig bemagyaráztam magamnak, hogy csak barátkozik, de aztán a flörtölésen kívül még elkezdett megérintgetni, bókolni, akkor már tudtam, hogy ez nem barátkozás, és szóltam érte, hogy ezt nem lehet.

Akkor egy időre abbahagyta, és eltávolodott, de aztán kis szünet után újra kezdte az érdeklődést, évődést, amit most sem viszonoztam.

A gond ott van, hogy mikor elküldtem múltkor, szóban elküldtem, de közben belül sajnos testileg vonzódom hozzá. Emberileg az agyammal marhára nem, de a testem igen. És attól félek, hogy azért kezdte el újra, mert ő ezt dekódolta valahogy, hogy nekem ő fizikálisan bejön.

Nem tudok nem találkozni vele, mert az élet így hozta, hogy muszáj. A helyzet, munkahelyi találka miatt attól nem félek, hogy ne tudnék neki ellenállni, mert ahhoz sok döntést meg kéne hozni, s lépést megtenni, hogy egy konkrét helyen és időben talákozzunk, hogy lefeküdjünk, és ezeket én biztosan nem teszem meg, de azt akarom, hogy ne vonzzon a teste. Nagyon ritkán tapasztaltam ilyet, mert nem szoktam csak külsőségek alapján vonzódni senkihez, benne is az a szemtelen rámenőssége, és magabiztossága, (no meg a helyes arca) volt, ami felébresztette a vonzalmam.

Hogy kell ezt kinyírni magamban. Nem akarom, hogy ilyen jeleket vegyen le a találkozások alatt, hogy nekem ő bejön. (Nem röhörészek neki, semmi ilyen, csak mégis, észrevettem utólag, h. pl. nem hátrébb húzódom, ha vele intézkedem, hanem közelebb, de persze, ha tudatos vagoyk, már tudok erre figyelni, ez csak példa..)

Help please!!

2018. okt. 3. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Kerülöd a társaságát. Sosem adsz lehetőséget a közös hazamenetelre, vagy bemenetelre. Kivonod magad a közös társaságából és a melóra koncentrálsz.
2018. okt. 3. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak a kötelező negyed órákat töltöm vele, de azt muszáj, és higgyétek el, hogy nem jópofizok vele, nem intimkedek. Ennyit muszáj együtt dolgoznunk pár naponta. De nem akarok vonzódni hozzá.
2018. okt. 3. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen helyzetben. Az a baj, ha valamire gondolsz, hogy nem szabad akkor is arra gondolsz és előbb-utóbb engedsz a kísértésnek. Egy kézfogástól vagy gyengéd érintéstől hipp-hopp már csak azt veszed észre, hogy az ágyában vagy. 2 dolgot tehetsz.

1. Kerülöd, még a gondolataidba is!!!

2. A párodra összpontosítas, minőségi idő, felidézitek a régi szép emlékeket, ha ellaposodott a szex valamit beújítotok...

2018. okt. 3. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Senki nem tud okosat mondani?
2018. okt. 3. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Keresd meg a hibáit és azt, hogy mi az, ami nem tetszik benne, mert tuti van. Fókuszálj azokra!
2018. okt. 4. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!