Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előfordult már veletek, hogy nők zaklattak titeket? Hogy sikerült őket leállítani? 30F
Volt, de szerencsére, majd 200 kilométer volt közöttünk.
Elbeszélgettem vele kétszer, elmondtam, amit ő szeretne, részemről nagyon nem működne. Nem értette, de tiltva minden honnan és semmire nem reagáltam.
22 eves koromban volt, egy 35 eves no, aki nem messze dolgozott a boltban tolem. Annyira orult volt, hogy egyik ejjel mikor mentem haza a szorakozohelyrol, ott vart a boltja elott meztelen. Vonzo csinos no volt, de az agyaval problemak voltak, igy nem erdekelt, nem foglalkoztam vele. Ott telt bele a pohar, mikor evekkel kesobb parkapcsolatom lett, es belekavart. Az akkori baratnom neki hitt es nem nekem, azota ha arra jarok, nem is koszonok neki, nem valaszolok a kerdeseire. Amugy nagyon intelligens tanult norol beszelunk.
33F
Azt hiszik ezek lopom én a g@cit!?
32/f
Mondod most, hogy zaklathatna, de hamar megbánnád.
Nem olyan mókás már amikor nem tudsz szabadulni tőle. Hiába tiltod új profilokról írogat, éjjel-nappal hív, postaládádban hagy leveleket, rászáll a párodra, zaklatja a családtagjaid hogy rajtuk keresztül üzenjen, hivogatja a munkahelyed és folyamatosan öngyilkossággal fenyegetőzik, ha nem jössz vele össze. Tényleg nagyon vicces mikor egy nő zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!