Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért esek bele mindig abba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esek bele mindig abba a hibába, hogy egy friss kapcsolat elején a múltat boncolgatom? Miért nem tudom elfogadni, hogy a mostani szép lányok erkölcstelenek, kicsapongó életet élnek a szingli létük alatt?

Figyelt kérdés
Természetesen ezzel halálra is ítélem az egész kapcsolatot, mert amikor előjönnek a kis sztorijaikkal ki is szeretek belőlük...
2018. okt. 2. 18:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez miért lenne hiba? Ugyanúgy jogod van tudni a múltjáról, ahogy neki is a tiédről. Nem kell minden csontvázat előásni, amiket évekkel azelőtt tisztességesen eltemettek, de az, hogy az égvilágon semmit nem mond a múltjáról, elég sokat elárul az illetőről.
2018. okt. 2. 21:05
 12/16 anonim ***** válasza:
nem ér!ez két kérdés!
2018. okt. 2. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:

>amikor előjönnek a kis sztorijaikkal ki is szeretek belőlük

Ez mutatja, hogy önbizalomhiányos vagy. Mert miért is szeretsz ki ilyenkor belőlük? Gondolkodtál rajta? Egyszerűen azért, mert rettegsz attól, hogy másvalaki jobb volt, mint te, és ez kiderülhetne, ha összejöttök. És a banális kettős mércédet és a szorongásaidat az erkölcs mögé rejted.

2018. okt. 3. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:

1

Nyilván ez az egyetlen oka, undor meg ilyesmi szóba sem jöhet.

Ezeket az értelmes dumákat miért nem adjátok eló, amikor lányok siránkoznak, hogy nem kell olyan csávó, aki minden ribit megdugott?

Ja, akkor az nem önbizalomhiány természetesen.

2018. okt. 3. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:

#14:

Feltételezem, hogy nekem (#13) szólt a válaszod.

>undor meg ilyesmi szóba sem jöhet

Az undor nem csak úgy magától van, az is csak egy válasz , reakció valami másra. Szerinted mi okozza az undort? Én nem arról beszélek, hogy a kérdező mit érez, hanem arról, hogy az érzéseinek mi az oka. Ha valaki nem teljesen önazonos (és a legtöbben egyáltalán nem azok), akkor ez a két dolog nagyon távol esik egymástól.

>Ezeket az értelmes dumákat miért nem adjátok eló, amikor lányok siránkoznak, hogy nem kell olyan csávó, aki minden ribit megdugott?

Ha nekem, tehát egy embernek válaszolsz, akkor próbálj meg arra koncentrálni, amit én írtam, ne add a számba azt, amit mások mondanak vagy nem mondanak. Nekem tökmindegy, hogy férfi vagy nő siránkozik az erkölcsök mögé bújva, ugyanazt válaszolom neki.

2018. okt. 4. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem pl. csak két kapcsolatom volt, és sosem szexelek párkapcsolaton kívül, de a "bulizós, extrovertált" fiúkat nagy ívben kerülöm. Valószínűleg a szintén bulizós lányokat vonzod, köztük meg több az ilyen.

Te sosem éltél kicsapongó életet?

2018. okt. 7. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!