Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok napközben chatelni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Ha neten ismerkedek meg valakivel, akkor az elején sokat szoktam, majd első randi után már nincs kedvem, mert inkább azt várom, hogy találkozzunk. Vagy beszéljünk telefonon, de chatelni nagyon nem szeretek. Ez nem probléma, ugye? Nem akarom azt éreztetni, hogy nem érdekel a másik, csak nincs nagy igényem a pötyögésre :D2017. okt. 20. 16:46
1/8 anonim válasza:
én jó pár emberrel beszélgetek napközben
exekkel akár naphosszat, meg éjszakákat át :)
de van olyan akivel éjszakákat telefonáltam át
mindenkinek más-más az igénye!
volt olyan aki ismerkedéskor soknak találta, hogy "rögtön reagálok, meg sokat írok neki"
24F
2/8 anonim válasza:
Nem. Utálok chatelni és telefonálni, ráadásul nem is igénylem a 0-24-ben való kommunikációt. Szerencsére a párom is ilyen típus, így nincs konfliktus.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 régebben én is sokat chateltem, az első barátommal egész napokat, az a kategória volt, mikor kb azt is elmeséled a másiknak, hogy épp levegőt vettél. De már nagyon untatna ez a dolog, nem akarok minden lépésemről beszámolni :D Jobb személyesen beszélgetni, de hát igen, kinek mi :)
2017. okt. 20. 16:57
4/8 anonim válasza:
Magaddal beszélsz a legjobb xd 😅
5/8 anonim válasza:
Hmm, hát én napi 5-13 órát írok vele, ha nem vagyunk egy helyen, amúgy itt gyk-n ismertem meg :o
6/8 anonim válasza:
Csak a fontos dolgokat írjuk meg, de csak úgy dumálgatni ritkán, pár sort.
7/8 anonim válasza:
Napi 1-2 üzenetet küldünk. Szerintem ő szívesen küldene többet, de én nem szeretem a chatelést annyira. Mondjuk mi együtt élünk, előtte meg ugyanarra a szakra jártunk, szóval napi interakció volt mindig.
8/8 anonim válasza:
Chet ill egyébb dolgok küldése az alap , de ezek olyan dolgok hogy kár kihagyni őket, mert jó és kellemes emlékek, lesznek vagy voltak. 😀 Nem kell sokat írni csak annyit hogy tudja gondolsz ra.
A lelkiismeteteddel beszegetni mindig az unalmas egy picit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!