Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól furcsa, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól furcsa, ha valakinek nem volt még barátja/barátnője?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 13. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Nekem az oviban már voltak, szóval olyan 3 éves kortól elvileg jó, ha van, de antiszocizhatsz is ha ahhoz van kedved.
2018. ápr. 13. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Azért 25 éves kor felett okkal nincs...nyomós okkal, és furcsa
2018. ápr. 13. 18:24
 3/7 A kérdező kommentje:

És 24 évesen? Akkor még elfogadható?

(Nem vagyok 24 éves, csak érdekel)

2018. ápr. 13. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Hát, ha most pl egyetemre jár, és csúszik is, és azt mondja nincs most ideje nőzni...még kb belefér. 25 évesen még az első egyetemet 18 éves kortól is ciki járni :D
2018. ápr. 13. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
*Már ha normál idejű, 4 éves ( 8 féléves) képzésre gondolunk.
2018. ápr. 13. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Srácoknál 18-20, lányoknál pár évvel később már furcsa. A környezetemben legalábbis ezt látom. Van pár ismerősöm, akinek nem volt még pasija/csaja és hallok rájuk pár megjegyzést közös ismerősöktől. Személy szerint engem nem érdekel a dolog, az ő döntésük.
2018. ápr. 13. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes normális emberek ezt úgy kezelik hogy magányügy.

Nem tudhatod hogy kinek milyen okból nincs.

Lehet hogy az illetőnek van valamilyen betegsége amiből érthető okból nem szeretne reklámot. De az is lehet hogy sokat dolgozik és a minimális szabadidejét magára kívánja áldozni.

Egyébként is élj úgy hogy ha visszanézel ne bánj meg semmit. És ez egyáltalán nem biztos hogy kapcsolatot jelent. Különben meg kedvenc közhelyem a házasságról hogy két ember szövetsége olyan problémák megoldására amelyek létre se jöttek volna ha nem házasodnak meg.... Továbbikban érts párkapcsolat élettársi....

Egyébként meg szerintem mindenki éljen úgy ahogy akar.

30 F

2018. ápr. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!