Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a furcsa? Vagy ö volt fa**

Figyelt kérdés

Átjívtam volt kolégámat borozni. ( régen valamikor volt köztünk szex) . 10 perce se beszélgettünk elkezdett nyomulni. Mondtam neki hogy nem akarom, erre elkezdett kiabálni hogy ugye ezt nem gondolom komolyan hogy ö azért jött el hogy ne legyen szex.

Utánna én nem is tudom hogyan még dumáltunk tovább ( bár itt kellett volna kidobnom). Eljutottunk oda hogy én nem szedek gyógyszert. Hát kiakadt teljesen mert hogy én becsaptam öt és minden normális csaj szed enni idösen (26/N). Erre elment.

Egyébként azért hívtam át mert tetszik - tetszett. Gondoltam megismerkedhetnénk jobban.

2018. febr. 11. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Úgy értelmezte hogy szexelni akarsz,ezért hivod magadhoz..de a leirtak alapjàn semnit nem érez irantad,csak dugna
2018. febr. 11. 09:54
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Ha athivtad a tagot, ugyhogy regebben volt koztetek szex, akkor o alap h azt varhatta h lesz szex. Mondjuk ettol meg felvezethette volna lassabban is a temat, meg ez a gyogyszeres tema netto f**sag
2018. febr. 11. 09:55
 3/14 anonim ***** válasza:
85%
Ő volt bunkó és túl nyomulós. A gyógyszeres téma megint hülyeség,sokat árt a szervezetnek. Vele komolyra nem kell tervezni mert csak dugni akar. Veled minden rendben van:)
2018. febr. 11. 09:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Benne lettem volna szexben is. Csak gondoltam nem elsö 10 percben. Illetve volt pàrommal 5. Évig vvoltunk együtt. Nem védekeztünk. Ha normális lett volna hajlandó is lennék gyógyszert szedni. De hát nemgondoltam hogy ez akkora gond lesz
2018. febr. 11. 10:04
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
5 évig nem védekeztetek, WTF? Meddő egyikőtök?
2018. febr. 11. 10:27
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem mindkettő. Te furcsa vagy ,ő meg fax.
2018. febr. 11. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
A furcsa az, hogy ilyen idióta bunkókat hívnak át magukhoz a nők d. gni.
2018. febr. 11. 10:40
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Furcsa vagy, hogy ilyen f...szokkal állsz össze.
2018. febr. 11. 10:48
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Lakásra hívod, isztok, szexeltetek már és csodálkozol? Örülj, hogy nem erőszakolt meg, ha egy ilyen nyomulós állat. Lehet úgy is ismerkedni, hogy beültök valahova.
2018. febr. 11. 10:52
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem többet ne hívd át és ne is keresd a társaságát. Őt nem te érdekled, hanem csak egy könnyű numerát akart.
2018. febr. 11. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!