Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a furcsa? Vagy ö volt fa**

Figyelt kérdés

Átjívtam volt kolégámat borozni. ( régen valamikor volt köztünk szex) . 10 perce se beszélgettünk elkezdett nyomulni. Mondtam neki hogy nem akarom, erre elkezdett kiabálni hogy ugye ezt nem gondolom komolyan hogy ö azért jött el hogy ne legyen szex.

Utánna én nem is tudom hogyan még dumáltunk tovább ( bár itt kellett volna kidobnom). Eljutottunk oda hogy én nem szedek gyógyszert. Hát kiakadt teljesen mert hogy én becsaptam öt és minden normális csaj szed enni idösen (26/N). Erre elment.

Egyébként azért hívtam át mert tetszik - tetszett. Gondoltam megismerkedhetnénk jobban.

2018. febr. 11. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is mindketto igaz. Te valami eletet nem ismero almodozo vagy, o meg bunko.
2018. febr. 11. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Ő volt a fura, viszont lehet, hogy érdemes lenne ilyen esetben a helyzetet előre tisztázni, tehát hogy ki mit akar.
2018. febr. 11. 11:39
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Szóval már régebben qrtatok most meg csak "jobban meg akartad ismerni".

Érdekes lehet de elárulom hogy a nem rib@n(0knál fordított a sorrend.

2018. febr. 11. 13:37
 14/14 WheneverYouWant ***** válasza:
40%

Ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem te bas ztad el... Ha egy nő felhív a saját lakására, ketten vagyunk ... borozgatni az egyértelmű felhívás keringőre.

Ha csak beszélgetni akartál volna vele hogy jobban megismerd akkor más helyszínt és elfoglaltságot kellett volna választanod.

2018. febr. 11. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!