Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked volt már ilyen kapcsolatod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked volt már ilyen kapcsolatod?

Figyelt kérdés

Amiben nincs semmi.. úgy értem a párodban nem volt.

PL: Nem nevetett meg sosem,nem is viccelődik.Nem dicsér soha meg semmiért,amikor kicsíped magad nem mondja,hogy szép vagy.Soha nem láttam,még tőle,hogy tetszett volna neki bármi pl a kirakatban.Soha nem kapsz virágot,meglepetést.A szülinapi tortámat úgy kaptam meg hogy : mindjárt megyek a tortáért ,majd mikor jött azt mondta ott van a kamrába...Nincs ölelés,csók csak ha én kezdeményezek.Nincs beszélgetés (az a meghitt,amikor csak beszélünk valamiről)

A kérdésem az hogy milyen embernek nevezik az ilyen embereket,akik úgy mond nem csinálnak semmit a kapcsolatukban?

Neked volt már ilyen párod,ha igen mi lett a vége?

Még annyi,hogy nem foglalkozik semmivel itthon csak ha külön elmondom neki.Sokszor emelgeti a hangját,sokszor ok nélkül de nem hagyom magam neki olyankor engem nevez bolondnak és hülyének.Sokszor füllent és természetesnek veszi,hogy az az igazság miközben 5 percel ezelőtt történt és nem is úgy volt.

2018. szept. 28. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Valamiért mégis összejöttél vele...
2018. szept. 28. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kalap úr

Igen. Buta voltam, van némi mazochista hajlamom és ezek mellé nagyképűen azt gondoltam, én majd megmentem őt :)

Ez az ő manipulatív, nárcisztikus jellemének könnyű falat volt.

Nem sajnáltatom magam, tanulópénznek nagyon jó volt :)

2018. szept. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!