Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a barátnőmnek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőmnek van igaza vagy nekem? Úgy vélem kezd meghülyülni.

Figyelt kérdés

A szituáció a következő:

Új helyre költöztünk, ahol én ismerek jó néhány embert, a párom viszont csak alig 1-2-t.

Nekem azonnal lett munkám az ismeretségeim lévén a páromnak viszont csak hetek múltán. Amint elkezdett dolgozni megkért, hogy ne mondjam el senkinek hogy talált munkát. Ezzel szemben én ezt megtettem, de már azelőtt hogy erre Ő megkért volna engem. Majd egyik ismerősöm megkért, kérdezzem meg a párom, tudna e munkát szerezni neki az új munkahelyén, amire teljesen kiakadt, mondván magasról teszek rá és nekem sokkal fontosabbak az ismerőseim, munkatársaim mint Ő. Azt állítja, amíg neki senki sem segített munkát találni, addig Ő sem fog másoknak. Teljesen ki van akadva rám, alig beszélünk.

Az én véleményem: az illető csak egy ártatlan kérdést tett fel amit én tolmácsoltam a páromnak, majd Ő a bolhából elefántot csinált. Az ő munkája nincs veszészben azért mert megprobalok segíteni valakinek, aki ezután esetlegesen a lekötelezettje lehet. S még jó szemmel is néznének rá mert segítőkész, így viszont azt gondolják hogy szia..k a többiek fejére, ami által én is meg leszek bélyegezve, hiszem az én párom.

Kicsit kacifántos, de szerintetek neki van igaza vagy nekem?

2018. szept. 26. 11:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Senki mástól nem tudok tanácsot kérni, ezért írtam ki a kérdést. Valahogy szeretném megoldani a helyzetet.

Köszönöm.

Szeretem a párom, a negatívumai ellenére is, hiszen az mindenkinek van, nekem is. Igazatok lehet, mind a kettőnknek igaza van, s egyúttal egyikünknek sem. De mit tegyek? Nem fogok pitizni neki, s mondani: drágám, mindenben igazad volt, mekkora barom vagyok. Megprobaljuk kárpótolni valamivel? Annak mindig örülnek a nők.

2018. szept. 26. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

#1-es vagyok.

Ha ő úgy éli meg hogy csalódott az emberekbe, akkor nem fog munkát keresni senkinek. Amíg fejben és lélekben helyére nem kerülnek a dolgok, csak halmozódni fog a probléma. Ez még csak egy dolog, és bevallom nekem furcsa egy kapcsolatba ez a mentalitás hogy mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti. Ez csak rosszabodáshoz vezet.

Barátnőd örömmel költözött veled?

Ha nem segítesz neki vagy nem is akarsz, akkor a jövőben várhatók ilyen helyzetek még és hidd el a 10. ilyen után már te is kakálod le, hogy kinek van igaza.

2018. szept. 26. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Pitizni semmiképp nem kell. Inkább valahogy így: "Figyelj szívem, látom, hogy nem érzed jól magad itt, nehezen megy a beilleszkedés. Tudok valahogy segíteni, hogy könnyebb legyen? Bemutassalak pár embernek?" Még mindig azt gondolom, hogy nem a munka ügy a fő probléma. Persze ha a barátnőd nem partner és folytatja a hatalmi játszmát, akkor nem sokat tehetsz.
2018. szept. 26. 12:24
 14/18 A kérdező kommentje:

Örömmel költözött velem, igen.

En kompromisszum késznek tartom magam, egy adott szintig. Amikor már azt kéri, ha szeretem, köpdössem le az embereket az utcán, azt már természetesen nem teszem meg.

2018. szept. 26. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Én voltam már úgy, hogy új városba költöztünk, ahol marha rosszul éreztem magam. Nem is olyan lett a lakás mint kinéztük, zárkozottak voltak a szomszédok és semmit nem tudtam csinálni mert vártam a munkára... Nagyon ideges voltam és olyan dolgokba belekötöttem, hogy miért nem rakja vissza a kenyeret a kenyértartóba. Hiába nem a páromra voltam mérges rajta csattant a feszültség. Nekem szerencsém van vele, mert nagyon okos intelligens ember. Nem vette magára a dolgot. Helyette elérte, hogy leüljünk és megbeszéljük mi bánt engem valójába. Ő biztosított róla, hogy megért. Akkor lenyugodtam és nem éreztem magam annyira egyedül. Több programot is csináltunk hogy jobban megszeressem a várost.

Most ezt azért írtam le, mert a ti esetetek eltér, de a barátnőd feszült. Neked nem kell igazat adnod neki sem pitizni, csak beszélni vele és meghallgatni. És együtt megoldani ezt a helyzetett.

Én nőként sem tartom azt jónak, hogy csak azzal lehet engesztelni, ha teljesen meghajolsz. Ez netto baromság, plusz játszmák alappillére lehet. Nem az kell hogy te meghajolj előtte, az kell hogy a társa legyél, hogy érdekeljen a probléma, hogy megbeszéljétek és megoldjátok.

2018. szept. 26. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Előre leírom: 45 éves férfi vagyok, házasságban élek.

És egyetértek veled, szerintem is kezd meghülyülni a párod.

1. Mi az, hogy "neki csak hetek múlva lett állása"? Mit számít 3-4-5 hét? Ha ennyi hónapig kellett volna állást keresnie, akkor már érteném, de pár hét az semmi. Aki ennyit nem képes tolerálni az élettől, az eleve .... (na nem minősítem, hisz te szereted őt).

2. Az, hogy nekem rossz volt, legyen másnak is rossz, direkt nem segítek senkinek, ezért nehogy elmondd valakinek, hogy állásom lett - ez nagyon alja gondolkodásmód. Ettől ilyen megkeseredett ez az ország, hogy az irigység, a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szemlélet van nagyon sok ember fejében. Barátnőd fejében nagyon erősen.

3. Viszont egy frissen odakerült ember az égvilágon senkinek sem tud segíteni, hogy oda bekerüljön, ezért fölösleges volt szólni a párodnak emiatt. Ha vezető beosztásban lesz, vagy 5-10 évet ott lehúz, ennek akkor lesz realitása.

Hogy mit tegyél, hogyan reagálj ezekre, az egy másik kérdés. Erre most hirtelen nem tudok ötletet, de talán jobb is, ha nem én mondok, hisz te ismered őt.

2018. szept. 26. 12:41
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
Egyértelműen neked van igazad... Tényleg kezd meghülyülni 😀
2018. szept. 26. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
58%

Hagynám a fenébe...Nem normális a csajod már bocs...Tipikus az az ember ha neki szar vagy szar volt legyen másnak is...Miaz h neki nem segítettek...?Nem annak örül h magától meg tudta oldani hanem azon rinyál h neki nem segítettek pedig valószínűleg azért mert nem tudtak..Ha tudtak volna most nem fordultak volna hozzá "h figy nem tudsz segíteni egy ismerősömnek?"Ez totál egyértelmű elég önző a barátnőd...Én itt vetnék véget neki...De figyeld meg lesz még cirkusz az ismerőseid és a "párod"között..az egyik exemmel végig játszottam..a vége az lett h elmaradt minden barátomtól de hát nem érdekelt nekem a párom a legfontosabb stattara hülyeségek...majd elhagyott egy másik srácért...Mikor ezt közöltem a régi társaságból egy havernak közölte ,h na végre akkor ma megünnepeljük a vissza térésed...BULIVAN ...és kb 1ora alatt le is szerveztek egy remek kis partyt :D

Szóval hidd el jobban jársz ha már most megszabadulsz tőle.

2018. szept. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!