Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mínuszos ötös dioptriás szemüvege van a barátnőmnek, vajon milyen feleség lesz majd?
Mínusz 16 dioptriás a szemüvegem.
A fiam tökéletesen lát.
A látás meg a gondolkodásmód nem függ össze.
Egyébként meg is lehet műttetni.
A rossz látást nem feltétlen örökletesség okozza. De simán lehet, hogy a te felmenőid között is vannak(sőt, 100%, hogy mindenki felmenői között vannak), így akkor is kijöhet a gyerekeden, ha mindkét szülő jól lát.
Pl nekem minusz 9-es mindkét szemem, de a családban senkinek sem ennyire rossz, a második legrosszabb minusz 4-es. Szüleimnek csak most 45 felett kell néha szemüveg. Szóval nem tudhatod.
Nálunk mindenki szemüveges, az egész család, mi is apukával. Szintén -5ös, a gyerekünknek 110%os a látása, épp a multhéten voltunk vizsgálaton!
De hogy te mekkora egy barom vagy!
Ez úgy hülyeség ahogy van. Anyukáméknak 50 éves koruk előtt tökéletesen láttak szemüveggel, én meg 9 éves korom óta pápaszemes vagyok, ráadásul az egyik szemem is mínusz ötös. Ehhez képest nem volt problémám, hogy ne kelljek senkinek sem, pedig vékony se vagyok hozzá.
Minek húzod az idejét, ha már most ilyeneken aggódsz, úgy őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!