Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy házasság, ahol a feleség belehabarodik egy házas férfibe. Nem akarja a férjét otthagyni, csak egyszerűen szerelmes lesz másba. Mi történhetett?
Szerintem ha vki kapcsolatban van, de megtetszik neki egy másik ember az okés. Nyilván nem tudunk csukott szemmel járni. Viszont!!
Nem adjuk meg a lehetőséget arra, hogy több legyen puszta tetszésnél. Elkerüljük a másikat, a közeledését pedig elutasítjuk, mert tiszteljük és szeretjük a párunkat annyira, hogy nem engedünk a további érzelmeknek mások iránt.
Én legalábbis így vélem.
1 * és * 2 válaszoló!
Nem a P. Nám vezérel,mert nem megdugatni akarom magam.Mondom beleszerettem
Egy irodában dolgozunk,most mit csináljak?!
Azert tunt el mert gyava, es nem mer kilepni az unalmas hazassagabol a megcsalas pedig nem az o asztala. Az onbizalma nyilvan nem igazan magas es gondolom fel attol hogyha esetleg szetmentek akkor o egyedul marad.
Megtortent eset.
Nem egészen értem: egy irodában dolgoztok és eltűnt?
Szabira ment? felmondott?
Amúgy a házas férfiak között van egy ki nem mondott összetartás: hacsak nincs valami égig érő lángolás, nem kezdenek ki férjes asszonnyal, nem akarnak konfliktust, nem akarnak harcolni a másik hímmel, még ha az aktuálisan nincs is jelen. Merő szórakozásból csak nagyon kevesen lépik át ezt a határt. Meg hát nyilván a saját párjához is tartozik. De az is lehet, sőt nagyon valószínű, hogy csak álmodtad az ő viselkedését és igazából csak tényleg udvarias volt, semmi több. Ha valamit észrevett rajtad, akkor meg azért menekült el tőled, mert rájött, hogy többet képzeltél az udvariasságába, mint amit ő akart.
Nehéz ügy ez a részedről. Nemcsak a saját érzéseiddel kell megküzdened, vagyis a vonzalommal és a saját házastársi ígéreteidhez való viszonyoddal, hanem a visszautasítással (még ha az nem is nyílt) és a környezeted (most éppen a hozzászólók) negatív ítéletével is. Ne ringasd magad nagyon bele ebbe a szerelembe, csak fájdalmat okozhatsz magadnak. Az élet nem egy romantikus film :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!