Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám meg a barátnőmnek, hogy nem csak róla szól az életem, úgy, hogy ne bántsam vele meg?
egy ilyen csajnak sértődés nélkül sehogy nem fogod tudni
ő azt várja ami a filmekben megy rózsaszín nyálas csöpögős love story, hogy mindig minden róla szóljon, ő legyen a figyelmed középpontjában, mindent eldobj érte
szerintem ez nem helyes gondolkodás, fontos a kapcsolat, a partner, de az embernek vannak a partnerén túl dolgai amiket szeretne csinálni
Teljesen felesleges ilyet mondani! Minek reszletezned, hogy most a koncertnek vagy a tarsasaganak örülsz jobban? "Ugy varom ezt a szuper koncertet, föleg, hogy veled együtt elvezhetem..." peldaul eleg!
Az, hogy elhivod valahova, aztan meggondolod magad es inkabb nelküle mesz, pedig erthetö indok arra, hogy ez valakinek ne essen jol. Ez meg nem jelenti feltetlenül azt, hogy elvarja, hogy körülötte forogjon a vilagod.
Legy konzisztens. Ha tenyleg elvezed a tarsasagat, akkor ezt ereztesd vele. Nem hinnem, hogy nem ertene meg, ha csak a sracokkal szeretnel lenni idöközönkent. Függetlenül az egyeni prioritasaidtol, ereztesd vele, hogy ö az elsö. AZ nem jelenti azt, hogy mindenhova elhivod, de legalabb ne hivd el, hogy aztan megis inkabb maradjon otthon. Vagy legalabb indokold meg. "Felhivott XY baratom es azt mondta, hogy szeretne velem valamiröl 4 szem között beszelni. Szavaibol azt vettem ki, hogy az nem egy 10 perces elvonulos tema. Gond, ha most csak en megyek, mert azt sem szeretnem, hogy együtt kimozdulunk, aztan magadra hagylak egesz este?" De erre nincs szükseg, ha eleve ugy kezded, hogy "Penteken elmegyek talalkozni a baratokkal."
Na, végre valakinek le is esett mi a lány baja!
Megbeszéltétek, hogy elmentek együtt bulizni, erre a te haverod benyögi utána, hogy menjetek kettesben máshova, a csajjal meg már dobtad is a programot, holott vele beszélted meg előbb. Ez olyan mintha a haverod fontosabb lenne neked mint ő, ez elég sértő, főleg ha a lány komolyan gondolja veled.
A koncert miatt meg azért bántódott meg, mert nem értékelted kellően, hogy felajánlotta hogy elkísér, mert senki más nem akart veled menni, és ő talán nem is szereti azt a zenét, de mégis a kedvedben akart járni.
kockáknak fordítás:
ha wowozol azt azért teszed, mert ott a klán, a haverok, a shadowmourne, a loot, a szórakozás
NA HA JÖN A BARÁTNŐD wowozni, attól még nem miatta jártok fel igaz? :D ki mondaná, hogy "Jajj szívem miatta ölöm az orcokat halomra"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!