Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám el ezt barátnőmnek?
Az a helyzet hogy nagyon nagyon szeretem és arról álmodozom hogy megcsókolom, hogy tudnám finoman közölni vele hogy én máshogy szeretem és megkérdezni hogy ő mit érez ?
20+ lányok vagyunk mindketten
el kell döntened h megmarad a barátság és gyötrődsz, vagy pedig kész vagy kockára tenni a barátságotokat. Bár egy igaz barát nem fog emiatt megutálni, de ez most részletkérdés, nem ismerjük a csajt, szóval benne van a pakliban.
Én amondó vagyok, hogy ahelyett h kiöntenéd a szívedet és ezzel totál zavarba hoznád a barátnődet, inkább lépj a tettek mezejére. Felfokozott pillanatban, egy kis pia után bármi megtörténhet...... Ha lesmárolod és viszonozza az azt jelenti h nem közömbös irántad... viszont ha esetleg nagyon gázosan alakulna a helyzet még mindig foghatod a piára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!