Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy mondhatnám meg az barátnőmnek, hogy nekem Ő "kevés" az ágyban annélkül, hogy megbántanám?
Próbáld feldobni ezt a rövid kapcsolatot. Az is lehet, hogy még nem rázódtatok össze, lelkileg még biztosan nem - az pedig fontos a nőknél, legalábbis nálam nagyon.
Ha engedi, irányítsd, mit szeretnél. Vagy játsszatok olyat, hogy tanítjátok egymást. Kérd meg, tanítsa meg, neki mi a jó, úgy izgasd, ahogyan és ahol ő szeretné.
Ezután hátha veszi a lapot, és megkér, hogy tanítsd te is őt. (:
Ez aranyos, hasznos, és nem is bántod meg. De ne legyél durva vele, ha valamit nem szeretne, nem szabad erőltetni. (:
Vannak olyan esetek, amikor 2 hét alatt olyan erős kapcsolat alakul ki, hogy bármi belefér.
Mostani párommal 1 hét alatt kialakult erős kapcsolat, és egyre csak erősebb lesz. Rengeteget kommunikálunk, és minél jobban megismerem, annál jobban szeretem. (:
Vérmérsékletben is összeillünk, majdhogynem széttépjük egymást.
Tehát emberfüggő, mikorra jut el egy kapcsolat ilyen szintre.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A "csak" 2 héttel nincs gond, mert Ő a rámenősebb, Ő kezdeményezte a szexet, én csak "hagytam" magam:) . Mivel mindketten elég nyitottak vagyunk, már az első alkalom elött megbeszéltük, hogy ki mit és hogy szereti. Volt már jónéhány kapcsolata, így elvileg tapasztalata is van, és úgy érzem, hogy nem fogja vissza magát, de mégis "kevés". A "kevés" alatt azt értem, minta tapasztalatlan lenne. Állitólag nem az.(29 éves) Nem erőltetek semmit és nem fogom megcsalni -az nem én vagyok-, de elég érzékeny lélek ahozz, hogy egyenessen megmonjam neki -mondjuk ez soha nem szerencsés megoldás.
Hát elég korán belementetek:D
De egyébként az ágyban is össze kell szokni! Várj egy kicsit! Nyílván még ki kell tapasztalni, a másik mit szeret stb! erre 2 hét nagyon kevés, főleg, hogy feltételezem, nem mindennap voltatok "úgy" együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!