Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furcsa lenne ha nem társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa lenne ha nem társat szeretnék találni egy társkereső oldalon? N

Figyelt kérdés
Alapból utálom már a randi dolgokat,meg nem is érdekel,hogy megfeleljek másnak,meg őszintén szólva annyira nem is kell hogy a nyakamon legyen valaki,arra gondoltam hogy mivel nagyon gyorsan megy az idő,aztán itt van az a túlmisztifikált karácsony,a szent estét eltölteném valakivel kellemesen.Nálam vagy nála,semmi ilyen wellness hülyeségekben,vagy hotelben,teljes mértékben barátilag,nyugodtan.Viszont ehhez partnert már most el kellene kezdenem keresgélni,mert egyértelmű hogy idegen emberhez idegen helyre nem megyek rögtön,se nem engedem be ahol élek.Egy picit meg is kellene ismernem előtte.Ti ezt hogy írnátok le a bemutatkozó szövegben,csak őszintén,ahogy írtam ? :) 33/N
2018. szept. 25. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg úgy is rád akarna mászni, ha csak alapból nem ez mellé a szándékod is.
2018. szept. 25. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ott alkalmi kalandokat keresnek. Ha mehet hozzád szenteste d.gni,akkor oké, egyébként nem lesz jelentkező.
2018. szept. 25. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szexeltek is majd vagy csak melegen megőlelitek egymást?
2018. szept. 25. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Hasonlón én is gondolkodtam már. Bár pont az ellenkező táborból vagyok.

Valahogy pontosan én is így vagyok vele, hogy nem kell senki sem a nyakamra.. egyébként kerestem így társat, akivel csak haverkodunk az ellenkező nemből némi kis magánynélküliség apropójából. Hát.. nem arattam osztatlan sikert:D de így, hogy te nő vagy nyilván könnyebben találsz partnert.. persze, a hátsószándék esélye is nagyobb.

De azért sok sikert:)

2018. szept. 25. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagy elkésve, még a Mikulásnak is írhatsz.

32/f

2018. szept. 25. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
írj Nekem; megvolt a bemutatkozó szöveg. Minden további nélkül érdekel a dolog.
2018. szept. 25. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem fura. A nők nagyrésze oda úgyis csak szimpátiáért és körülrajongásért regisztrál fel oda, az ismerkedős leveleket meg törlik.
2018. szept. 25. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy január másodikán Madagaszkárra költözöl, de addig nyitott vagy.

Mert gondolom szilveszterezni sem egyedül akarsz.

2018. szept. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!