Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Regisztráltam egy társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam egy társkereső oldalra, létezik hogy ezt csinálják?

Figyelt kérdés
Regisztráltam a cupydo társkeresőre egy hete, de még nem fizettem elő. Azóta viszont már sokadik hihetetlenül csinos és cuki csajszi jelölt be, hogy tetszem neki, ami számomra teljesen valószerűtlen, ilyen egyetlen másik társkeresőn sem fordult elő még velem. Szerintetek ez csupán csali? Létezhet hogy ezek kamucsajok, akiket csak a rendszergazdák küldözgetnek rám beugratásként, hogy fizessek csak elő? Máskülönben nem tudok nekik írni, nem engedi a rendszer. És mi lesz ha előfizetek és írok ezeknek a lányoknak?

2018. szept. 7. 07:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kerj randit es majd kiderul. Almodozashoz jo :D
2018. szept. 7. 07:47
 2/13 Bétó apó ***** válasza:
85%
Szerintem simán lehet, hogy becsapás. Mondjuk azt nem tudom, hogy törvényes-e az ilyesmi, de hogy nem etikus, az egészen biztos. Ne fizess elő, legalábbis ezeknek a lányoknak a kedvéért ne, mert nagy valószínűséggel kamuprofilok. Talán jobb is ha törlöd magad az ilyen oldalról...
2018. szept. 7. 07:59
 3/13 anonim ***** válasza:

nézel ki úgy (vagy vagy olyan gazdag), hogy sok "hihetetlenül csinos és cuki csajszinak" bejöjj?

na.

2018. szept. 7. 08:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki rosszul, de nincs drága autós vagy pálmafás képem, hanem teljesen hétköznapi képek.
2018. szept. 7. 08:15
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Igen, csali. A tulajdonos másik oldalán a csajokéspasikon is ez van, de szinte mindegxik oldalon.

Ezeken az oldalakon botok (programok) szórják a csali üzeneteket, kamu felhasználói profilokról, de van ahol animátorokat alkapmaznak (emberek akik játsszák a szerepet).

A baleknek felcsillan a szeme, fizzet hogy írhasson neki, de persze már nem válaszol soha.

2018. szept. 7. 08:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, letezik.
2018. szept. 7. 08:23
 7/13 Bence_ ***** válasza:
Badoo valódi emberektől küld, érdeklődést, csak ők nem tudnak erről.
2018. szept. 7. 08:24
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Egyérteműen IGEN. Csali. Ezek után a spameket nem fogod győzni törölni a postaládából.

Az ilyen internetes oldalakon nincs semmi etika.

Sok olydalról nem, vagy alig tudsz leiratkozni. Kell nekik a létszám a statisztikához.

Vannak oldalak ahol ha egyszer előfizettél akkor szinte lehetetlen lemondani az előfizetést.

Szóval csak óvatosan és ésszel.

2018. szept. 7. 08:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Én már nem tudok megbízni egy társkereső oldalakban/ alkalmazásokban

Még ha egyezésem is van egy nagyon szép lánnyal, akkor se írok rá általában, mert sokkal több a kamu profil mint a valódi már és nem hiányzik hogy átb*sszanak

2018. szept. 7. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Mézesmadzag, hogy fizess elő mindenféle hülyeségre, vagy arra, hogy egyáltalán egy levelet eltudj küldeni.
2018. szept. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!