Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkereső oldalra, létezik hogy ezt csinálják?
Figyelt kérdés
Regisztráltam a cupydo társkeresőre egy hete, de még nem fizettem elő. Azóta viszont már sokadik hihetetlenül csinos és cuki csajszi jelölt be, hogy tetszem neki, ami számomra teljesen valószerűtlen, ilyen egyetlen másik társkeresőn sem fordult elő még velem. Szerintetek ez csupán csali? Létezhet hogy ezek kamucsajok, akiket csak a rendszergazdák küldözgetnek rám beugratásként, hogy fizessek csak elő? Máskülönben nem tudok nekik írni, nem engedi a rendszer. És mi lesz ha előfizetek és írok ezeknek a lányoknak?2018. szept. 7. 07:46
11/13 anonim válasza:
Túl jó, hogy igaz legyen példája.
12/13 anonim válasza:
Kérdező, ezek üzemeltetői botok, kamuprofilok. Óvodás trükk, minden társkereső elsüti...az a szégyen, hogy van, aki csúnyán be is eszi...
Kerüld el messzire ezeket a helyeket, Kérdező. Bődületes a férfitöbblet, a női regisztrációk jórésze kamureg, troll meg üzemeltetői bot. Időpocsékolásra kitűnő. A hitvány társkereső oldalak meg a férfiak elkeseredettségét forintosítják.
13/13 anonim válasza:
Regeltem anno, prokép nm volt....és azt tapasztaltam, mint te. Úgye írt a kamuribizli, de az üzenete homályban volt, csak akkor olvasható, ha előfizetel.
Igen, a pancserokból él a társkereső maffia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!