Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kezdeményez (ő ír elsőnek) egy társkereső oldalon, akkor ha jól keverem a lapokat, az a lány már "megvan"?
Attól még nem biztos a tuti 😁
De biztosan van egy esélyed nem elcseszni
Kezdő lépésként szimpatikus vagy Neki, de ez még nem azt jelenti,hogy tuti befutó vagy Nála.
Szégyeld magad ha csak a numerára koncentrálsz, szerintem a társkereső oldalon nagyrészt társat keresnek (mondom kissé naivként). És Te is légy attól igényesebb,hogy csak egy numerára koncentrálsz.
Nem. Na én is ezért nem írnék rá senkire.
Csak érdeklődést jelent ismerkedésre és nem dugásra. AZ majd később, ha élőben is minden jól halad.
Biztosra nem veheted. Hogy gondolod, hogy egy-két fotó és pár sor után tuti lefekszik veled valaki? Téged sem az eszedért szeretnek.
Ha úgy nézel ki társkeresőn akivel biztosan nem dugna, akkor viszont nem írt volna.
32/f
Nem
Ilyen modorral meg főleg nem
És még csodálkoznak, hogy miért nem kezdeményezek a pasiknál....
Mert rögtön azt hiszik, hogy szerelmes vagyok beléjük, odavagyok értük vagy ilyesmi...
Miért vehetnél biztosra egy numerát????? Lehet, hogy csak párkapcsolati szándékkal ismerkedik másokkal, s nem nyitott az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!