Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a barátságbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a barátságból kialakuló kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

Nehezen ismerkedem, mert eléggé óvatos és lassú vagyok az érzelmekkel. A legtöbb srác, aki randira hívott, már az első után várta, hogy valamilyen mélyebb, lényegesebb reakciót lássanak, de nekem több idő kell az ilyesmihez. Eddig úgy tűnik, egy barátságból kialakuló kapcsolat lenne a legjobb. Lehet, nekem voltak eddig rossz tapasztalataim, de ez nem igazán ment, hasonló sem. Persze ez csak feltételezés, elméletben így gondolom. Gyakorlatban majd meglátjuk :D

Szívesen várom más gondolatát az alapkérdés kapcsán.

2018. szept. 24. 22:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem voltunk igazán barátok, de 5 éve jóban voltunk a férjemmel, mielőtt összejöttünk. 10 éve vagyunk házasok, működünk, szeretjük egymást. 😊 Nekünk bejött.
2018. szept. 25. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi néhány hónapokig csak barátok voltunk, azután jöttünk össze. Ahogy te is írod, nekem nem menne egy random idegen felé mélyebben reagálni, először meg kell ismernem. Nekünk ez működik így, amellett, hogy a párom, egyben megmaradt jó barátomnak is.

23/N

2018. szept. 25. 06:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó tud lenni egy ilyen kapcsolat. Nekem így alakult ki a mostani kapcsolatom, és életemben nem voltam még ilyen boldog. Persze azt át kell gondolni, hogy ha mégsem passzoltok össze, akkor megéri-e kockáztatni a barátságot, illetve azt is, hogy tudnátok-e mindketten felnőttként kezelni egy esetleges szakítást.
2018. szept. 25. 08:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Én béna vagyok az ismerkedésben, nem értek a női praktikákhoz, világ életemben csak így tudtam kapcsolatot teremteni. :) (De tényleg, kamaszként rá se mertem nézni a fiúkra kb., valahogy olyan volt, mintha ők külön állatfaj lennének, akikhez másképp kell szólni :-D Még ezt is soká tartott leküzdeni.)

Szóval nekem mindig így volt párom, hogy barátságból, és nekem bejött. Aki velem akar lenni, az ismeri minden hülyeségem, látott rosszabb napokon is, és viszont, így nincs zsákbamacska. :) Egy barát-barátnak nem játszod meg úgy magad, sem ösztönösen, sem direkt, mint olyan valakinek, aki "célpont". Ez szerintem rengeteget számít.

2018. szept. 25. 09:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Fura kérdés, konkrétan érzel valamit valamelyik aktuális fiú barátod iránt? Vagy õ érez valamit irántad a barátságon túl? Az ilyesmit nem lehet elméletben meghatározni.

Amúgy alapjábavéve nagyon jó dolognak tartom az ilyen kapcsolatokat, látok is erre pozitív példákat. Ennek ellenére nem tudnék összejönni egyik fiú barátommal sem, tehát nincs erre törvény, hogy pont velük alakulna ki tartós, mély párkapcsolat.

Természetesen lehet ismerkedni úgy is, hogy nem hamarkodjátok el a kapcsolatot, és esetleg kerülöd az olyan férfiakat, akik túlzottan nyomulnak rád és erõltetettnek érzed a közeledésüket. De ezt így nem lehet leszögezni, hogy régi baráttal lesz tuti a kapcsolat.

Legalábbis ez nagyban függ attól, hogy milyen barátaid vannak, nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy a barátai között legyen esélyes párjelölt.

2018. szept. 25. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is baráttal jöttem össze. Egy éve voltunk barátok, beszéltünk napi szinten órákat, aztán összejöttünk lassan. 7 éve vagyunk együtt.
2018. szept. 25. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:

CSAK így tudok elképzelni párkapcsolatot :D

Párommal 3-4 éve voltunk barátok, mikor összejöttünk.

Már ismertük egymás minden hü lyeségét, nem volt meglepetés, nem kellett drámázni, semmi se volt ciki, így a legjobb. :)

El se tudom képzelni, hogy idegennel jöjjek össze, vagyis hogy idegennel egyből úgy ismerkedjek, hogy "na ebből kapcsolat lesz", nagyon erőltetett és lutri...

Így a legjobb! :)

2018. szept. 25. 11:19
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 vagyok

Az meg hab a tortán, hogy természetesen azóta is legjobb barátok (is) vagyunk, sokkal erősebb így a kapcsolatunk :)

2018. szept. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!