Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem? Elcsépelt, tudom.
Szóval a sráccal kb 0-24 beszélünk, esetenként becézget (baby, életem, cica), teljes mértékben megbízik bennem, mindent tudunk egymás életéről. Többször hangsúlyozta, hogy különleges, egyedi, pótolhatatlan személyiségnek tart. Külső "ideáljába" lényegében beleillek, kivéve az alakom.
Azt mondta, hogy nem vonzódik hozzám az alakom miatt. Szerintetek van esély arra, hogy egyszer eltekint ettől, vagy hagyjuk?
Nekem is a hármas válasz aggodalmai merültek fel. :D
Van rajtam felesleg, de ne extrémkövérre gondoljatok. Rendszeresen sportolok.
Másrészt rögtön az elején változni egy kapcsolatért... Nem biztos a legkiegyensúlyozottabb kapcsolatalap.
A kérdés inkább arra irányult, hogy fiúk mennyire tudnak eltekinteni ettől? Ha minden más passzol.
Nem minden reménydarabot keresek, hogy legyen rá esély, magam sem tudom mit szeretnék. De érdekel a válasz általánosan is.
Nem tudom ennél a srácnál hogy működik, de nálam nem lenne esélyed. Ha egyszer nem vonzódom hozzád, akkor nem is fogok, akármennyire is szeresselek, mint barátot.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!