Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szép dolog arra kérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szép dolog arra kérni a párom hogy masszírozzon meg?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem ha este kicsit megmassziroz a párom de neki nagyon nehezére esik (mostanában azzal jön hogy fáradt és majd máskor)

Nem szép dolog ilyet kérni? Mindent megteszünk egymásért. (Kivéve ezt)

2018. szept. 24. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Én utálok masszírozni.
2018. szept. 24. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én párom gyógymasszőr, ő nem veszi zokon, de van, hogy fáradt és nincs kedve. Akkor nem erőltetem. Általában heti 1x szokott megmasszírozni és természetesen én is őt, ha kéri.
2018. szept. 24. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, hogy szép dolog-e vagy sem. Elvárni lehet, hogy nem szép, de megkérni a másikat normális. Mondjuk nem értem, hogy nem teszitek meg ezt egymásért, ha minden mást igen. A masszírozás szerintem alap egy kapcsolatban, én kérés nélkül megmasszíroznám a barátnőm, ha igényli.
2018. szept. 24. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Én imádom a feleségemet masszírozni. Az apró kis vàllmasszírozások mindennaposak.

De legjobban azt szeretem amikor az egész testét beolajozhatom és alaposan átmasszírozhatom. És után ... hm... :)

2018. szept. 24. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Hát nálunk ez alap dolog,ha megkér rá,akkor megcsinálom,nem tiltakozom..ha fáradt vagyok..akkor sem :D (de ő is megcsinálja nekem,szóval. :D)
2018. szept. 24. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Nálam ez mindig, mindenkinél átmegy. Vagy én vagy ők. Vagy inkább én, vagy inkább ők, de valami mindig lesz.

Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló.

2018. szept. 24. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok ferfi elvarja az analt, hogy lesz**pjak es a tobbi. Szerintem akkor egy kis masszazs is belefer ezekert cserebe..
2018. szept. 24. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
És te mit teszel meg érte, amikor ő fáradt vagy neki esne jól valami? Szerintem kedves dolog az ilyesmi, de nem várhatod el a párodtól, hogy amikor fáradt vagy nincs kedve, akkor is csinálja.
2018. szept. 24. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Hála istennek, baromi szarul masszírozok, mindenki csak összerándul tőle.
2018. szept. 24. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!