Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható a helyzet? Ez nagy probléma?
A barátommal harmonikusabb a kapcsolatunk de mikor stresszes voltam akkor sajnos sokszor vitatkoztunk, veszekedtünk. Például ha mondott valamit amihez fáradtan nem volt kedvem akkor kicsit bunkó voltam vele meg amikor a munkahelyén még volt dolga és ezért később tudtunk beszélni meg találkozni akkor is megharagudtam rá. Igaz, akkor írhatott volna hogy még van egy kis dolga de mindegy.Van , hogy ő normálisan szól hozzám, én mégis felhúzom magam. Fárasztóbb nekem ez az időszak, ideges vagyok. Viszont ő is volt már fáradt, mégse kezdett el piszkálni meg ő akkor is szívesen lát ha épp fáradt mert végzett a munkahelyén.
Ez egy hete van így. Elnézést kértem, el is fogadta de hogy javítsak magamon?
Ne ingadozzon a vércukrod, igyál eleget, minden nap kutya kötelességed (alvást leszámítva) 1-4 óra szabad foglalkozást végezned, ha ez edzés, akkor az, ha döglés, akkor az, ha olvasás, origami, péklapátnyalás száliránnyal szemben piercinggel a nyelvedben stb, akkor az. Csináld ezt is egy hétig, aztán meglátod jól leszel.
32/f
Szerintem megpróbálom ezt a napi 1 óra kikapcsolást és kiderül mi lesz belőle. De attól még ha van más tanács, elfogadom.
Arra is gondoltam, hogy csinálok a barátommal egy olyan napot, mikor neki kedvezek egy kicsit, hogy a sok probléma mellett a lehető legjobban érezze, hogy én szeretem és hogy jó legyen neki velem. Például a kedvenc programjait beszervezem egy napra vagy bármi, vagy kitalálok valami meglepetést.
De nyilván ez róla szól, mivel nem akarom elveszíteni.
Ha számomra lenne még valami tipp, az is jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!