Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nővel feküdtetek le eddig életetek során? Szoktátok számolni? Légyszi kort is írjatok!
Kb. 50-nel, de fogalmam sincs pontosan.
29f
Ezek a nagy számok tényleg ennyik, vagy csak mindenki nagyot mond?
Ha igaz, akkor te jó ég.... bloah. :D
17: Szia! Azt hiszem, én írtam a legnagyobb értéket, bár én egyáltalán nem tartom olyan soknak, átlagosan évszakonként egy partner. Soha nem volt bajom azzal, ha egy nőnek viszonylag sok partnere volt, vagy ha hamar odaadta magát (az ellenkezőjével annál inkább) nekem.
Gusztustalan ribizlinek én a férfiakat kihasználó, átverő, jellemtelen nőket tartom. Azokat, akik társkeresőznek titokban, szeretőket tartanak, és pasikkal kavarnak a "csajos" bulik alatt, miközben otthon várja őket a mit sem sejtő vőlegény, vagy épp egy férj gürcöl messze külföldön a közös jólétükért. Azokat, akik elárulják a párjukat, akik cserben hagyják pont akkor, mikor annak a legnagyobb szüksége volna a támogatásra. Meg azokat, akik a háta mögött minden ismerősnek szidják, becsmérlik az állítólagos szerelmüket, kiteregetve annak minden intim titkát.
Amúgy az állítólagos kettős mérce, amit számon kértek ilyenkor, teljesen fals. Ennyi erővel csak akkor akarhatnék nagy mellű nőt, ha előbb én is csináltatok magamnak kettőt. Szépen nézne ki! Inkább arra kéne koncentrálnotok, hogy kölcsönösen teljesítsétek egymás elvárásait, de ezeknek egyáltalán nem kell ugyanazoknak lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!