Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hány nővel feküdtetek le eddig életetek során? Szoktátok számolni? Légyszi kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 07:40
1/31 anonim válasza:
Nem tartom számon, de házasság előtt 8-10. Házasság után, úgy 15 körül lehet. Nagyon neki kéne ülni, hogy a pontos számot tudjam.
5/31 anonim válasza:
Hát én csak egy nővel feküdtem le valaha. Nagyon nem is vonz, mert a legutóbbi kapcsolatomban sem szexeltünk 8 hónap alatt, és tök jól elvoltunk úgy is. Ha egyszer a nő nem akarja másképp is meg lehet oldani. (34/F)
6/31 A legrosszindulatúbb válasza:
Hárommal. Két nővel párkapcsolatban és egy nővel amolyan többszöri egyéjszakás kaland alkalmával. (34/F)
7/31 anonim válasza:
Nem feküdtem le annyi nővel eddigi életem során, hogy különösebben számolgatni kelljen. De egyébként egy kezemen még meg tudom számolni.
25F
9/31 anonim válasza:
56-al a felesegem 42-vel,en vezetek.
35 F 36 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!