Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a kövér lányokat csak szexre akarják normális kapcsolatra nem?
Ott a pont 20-as hagyjuk már ezt a kifogást.
Ezzel csak takaróztok ami szánalmas.
Kalória deficit esetén hova szívódik fel a CH?
Fotószintetizáltok vagy hogy?
Vezessétek le most,mert tényleg kíváncsi vagyok.
Mondom étrendet edzéstervet kérek most.
De nem kaptam egyet sem,ez mindent elárul.
A megoldás tök egyszerű: nem kell elhízni!
Amikor feljön az első +10 kg el lehet ballagni orvoshoz. Ha kell magánúton kivizsgáltatni inzulint, pajzsmirigyet, hormonokat. Aki ezt nem teszi meg, az igenis tehet róla, hogy kövér.
Akkor most elárulom nektek, hogy 30 éves vagyok, elég vékony és egyfolytában eszem. Sosem néztem hogy mit, csak amit megkívántam magamhoz vettem. Világ életemben így volt. 52 kg-nál (170 centihez) sosem voltam több. Pedig rendszeresen nassonlok, hamburgert eszem stb. Sőt, még inkább túl vékony is vagyok (és egészséges).
A barátnőm sportol, kalóriát számol, fogyózik és képtelen 172 centivel 75 kg alá menni. Ráadásul ő az a fajta, aki (túlzással persze) ha ránéz 1 pohár vízre akkor is képes hízni
Igen 23-as aztán majd írod,hogy táncolsz meg te is sok kardiót végzel meg valamit sportolsz.
Valami van,vagy keveset eszel.
Szerinted a sok CH hova kerül?
A Hold vagy a medvedisznóember elszívja?
33% Te egyedül vagy ennyire ostoba, vagy segítséget is igénybe veszel? Az alkatok közötti genetikai különbség TÉNY. Ezen lehet vitázni,de akkor is az. Azt aláírom, hogy egészséges étrenddel, sporttal lehet változtatni, de hogy rengeteg vékony ember két pofára zabálja a pizzát és a chipset és nem hízik, mások meg odafigyelnek és nem fogynak, az tény. Hiába vered itt magad, ez a hétköznapi életben megfigyelhető jelenség. (amúgy ennek egyik ékes példája a skinny fat jelenség: felöltözve tök jó nő, de nincs rajta izom, és a combjain rezeg a háj, bár nincs több 50 kilónál. Még a sportos életmódot folytató embereknél is megfigyelhető, hogy van akinek vaskosak a lábai, összeérnek a combjai, miközben hasa lapos, nincs rajta látható felesleg, mások meg szálkásan vékonyak.)
Auswitch meg hülye példa, hiszen ott senki nem evett pár száz kalóriánál többet, viszont egész nap dolgoztak, csakhogy az az étrend és életmód nem tartható. Itt most arról van szó, hogy az ember normálisan eszik, de nem zabál össze-vissza, akkor vajon van-e rajta túlsúly és mennyi.
25-ös dumálhatsz akkor sincs igazad.
Mondom étrendet kérek MOST,mikor kapok?
Hidd el én 20,5kilót fogytam egyszer 105,5-ről 85-re,aztán vissza tömegeltem 97,5-re most lementem 83,9-re még kell -3 kiló.
Érdekes nekem is sikerült,mert tartom az étrendet meg edzést.
És nem nem kell éhezni tudatzosan kell táplálkozni ennyi.
Ne nekem,aki benne van az edzésben táplálkozásban évek óta.
Ki az akire hallgatsz,az edzőm ugyanezt mondja amit én és tudod lehet jobban néz ki sok embernél meg megnyert pár versenyt is.
Akkor ő is ostoba,JA NEM.
Étrendek jöhetnek,ingyen segítek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!