Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a kövér lányokat csak szexre akarják normális kapcsolatra nem?

Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 09:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Megfigyeltétek, hogy a "genetikailag" vékony lányok mennyiségre mennyit esznek, mennyi táplálékot vesznek magukhoz? Rohadt keveset. Kevés étkezésük van egy nap, akkor is keveset esznek. Örülök, hogy a kajálásban nem lelik akkora örömüket
2018. szept. 20. 10:31
 12/27 anonim ***** válasza:
8%

Igy van 11-es.

Nekem is a párom keveset eszik többször és az is főleg marhahús,csirkemell,zöldség, ennyi.

Egy deka kenyeret sem,se sajt,se tej,se édesség,cukor pláne nem.

Megnézném én az itt siránkozók étrendjét de eddig egyik sem küldött pedig egyből levágnám mi a baj,hol a baj.

Vékony nők a ,,genetikailag vékony",ami kvára nincsen ez csak a kövér nők saját maguk felé kifogás és hazugság,NINCS ILYEN még egyszer elmondom.

Ezek a lányok megfelelően esznek és nagyon keveset.

Ennyi,kalória deficit.

Bevisznek kb. 50g CH-t kb. ami nincs 10 deka rizs.

2018. szept. 20. 10:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tesom titokba hanytatta magat😂😂 ezek is altalanositasok. Can ilyen is megy olyab is.
2018. szept. 20. 10:37
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a lényeg csak,hogy mennyit hanem hányszor és mit?

Mert lehet főleg húst zöldséggel akkor azt eheted kikló számra hidd el,én rengeteget eszek napi 75 deka marhahús,10 tojás,2 dupla adag fehérje sék,gyümölcs.

Heti 5 edzés és folyamatosan égetem el a zsírt.

Izomtömegem nő csak,pont mert ilyen az étkezésem.

2018. szept. 20. 10:40
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

Mit nevezünk normális kapcsolatnak?

Hetente 2 szex, kifordulás és alvás, mosás, főzés?

Te nem vagy normális kérdező!

Egyébként azért van, mert fincsi, meleg, pihepuha, nem leszek tőlük kék zöld foltos a csontjaiktól, és még csak nem is fekszenek mint rakat fadarab a fekvenyomópadra téve... :D

Szóval IMÁDLAK benneteket kövér nők!

2018. szept. 20. 11:18
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Ki akarja őket szexre?
2018. szept. 20. 11:23
 17/27 anonim ***** válasza:
#16: Én, és még nagyon sokan. (ne sajnálj le, mert a te féle csak nőben halomra dugtam, de üres semmit mondó seg.fejek!)
2018. szept. 20. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerencsére engem mindig kapcsolatra akartak, pedig féltem hogy kifogok egy olyat aki csak beéri velem. De eddig szerencsém volt a férfiakkal.
2018. szept. 20. 12:00
 19/27 anonim ***** válasza:

+ az nem kis előny a számomra, hogy az alakom lefölözi a férfiak nagy részét, így nekem velem csak azok kezdenek akik komolyan akarják és tényleg engem szeretnek.

Amikor vékonyabb voltam akkor dögivel próbálkoztak be a szerencse lovagok pár numera reményében. Így viszont nekem megmaradnak a komoly, rendes, kedves férfiak akik társat keresnek nem csak ágybetétet.

2018. szept. 20. 12:05
 20/27 anonim ***** válasza:
8%

hagyjuk már a genetikusan kövéreket/vékonyakat.

Auschwitz-ban mindenki egyformán nézett ki:(

2018. szept. 20. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!