Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a kövér lányokat csak szexre akarják normális kapcsolatra nem?

Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 09:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%

Miért van az hogy a kövér lányok is csak a szőke herceggel hajlandóak szóba állni?

Általánosító kérdésre általánosító kérdéssel válaszoltam :-)

2018. szept. 20. 09:37
 2/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagy hulyeseg!
2018. szept. 20. 09:38
 3/27 anonim ***** válasza:
12%

Miért van az, hogy a kövér lányok nem fogynak le? 95% nem betegség miatt elhízott, de akik az miatt, azok is sokan alapból azért lettek betegek, mert rosszul táplálkoztak, nem mozogtak.

Akiben nincs akaraterő arra, hogy figyeljen arra mit eszik és mozogjon, az így járt. Nem alapvető emberi jog, hogy mindenkit akarni kelljen valakinek "normális kapcsolatra".

Huszonéves korom elején sajnos alkoholista voltam, de miután letettem az italt, kb. fél év alatt 24 kilót fogytam, 103-ról 79-re. Nem csak mert nem ittam, hanem mert figyelni kezdtem az evésre és edzeni kezdtem, amiket azóta is csinálok.

2018. szept. 20. 09:42
 4/27 anonim ***** válasza:
71%

1 *Miért van az hogy a kövér lányok is csak a szőke herceggel hajlandóak szóba állni?

Ez nem is igaz, nekem a szőkék soha nem jöttek be:DD

Csak a világos barna, vagy fekete hajú hercegek:DD

2018. szept. 20. 09:54
 5/27 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ ,mit nevezünk kövérnek. A fiatalok között a vékony lányok többsége nem sportol, nem figyel oda, hanem genetikusan vékony. Az egy dolog, hogy a helytelen életmód miatt harminc felett egyre nehezebb lesz nekik megtartani az alakjukat, hiszen változtatni bárki, bármikor tud. De én régen is mindig keményen megküzdöttem az alakomért ami sosem volt olyan jó, mint a genetikusan vékony csajoké. Mindig összeért a combom, és 160 cm magasságom mellé 58 kg alá csak fogyókúrával tudtam menni, viszont zabálás nélkül is 65 kg körül voltam mondjuk télen, amikor nem gyümölcsöt, zöldséget ettem főleg. És rendszeresen jártam mozogni. Egy finnyásabb pasinak én már nem voltam elég vékony, azok a lányok kellettek első körben akik semmit nem tettek az alakjukért, és akár pocakjuk is volt, viszont hosszú, vékony lábuk. És mellé zabálták a pizzát.

Mostanra elegem lett az egészből, a fogyókúrákból, mindenből. Tudom, nem vagyok nagydarab kövér.....de nem vagyok vékony sem. Nem érdekel már, kinek tetszik.

2018. szept. 20. 09:56
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
*világos barna,barna vagy fekete hajú hercegek
2018. szept. 20. 09:57
 7/27 anonim ***** válasza:
51%
Nagy titkot árulok el azzal, ha leírom, hogy a dekoratív, bombázó nőkkel is pont ugyanez a helyzet? :D
2018. szept. 20. 10:03
 8/27 anonim ***** válasza:
6%

5-ös ez egy bullshit.

Megnèznèm azèrt edzettèl heti 5-ször,kajàd miből àllt?

Csak csirkemell,marhahús,hal,zöldsèg meg nèha gyümölcs?

Megnèznèm èn azt az ètrendet tuti talàlok benne hízlaló dolgokat,kamu az egèsz.

Ha kaloria deficit van fogysz,logika.

Plusz mennyit kardióztàl.

Genetikailag vèkony nő,megint bullshit.

Odafigyelnek ők ne aggódjàl,pl nem esznek sok szènhidrátot ès keveset esznek.

Kèrdèsedre vàlasz kèrdező,mert max ürítésre jók ezek a lányok,frusztràltak ès nem kívànatosak plusz àllandóan szídjàk a csinos nőket meg rib_ncozzàk,kinek van erre szüksège?

2018. szept. 20. 10:07
 9/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez mekkora hülyeség!!!! Ki akar kövér nőket dugni?
2018. szept. 20. 10:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

8as ott van pl noverem...ugye eggyutt notunk fel. Mindig ossze vissza evett es ninden felet. Eleg sokat is...meg is alapjaraton vekony es 30evessem gyerek utan is tartottaagat.

En ol figyelek a kajara es nem eszek sokat megsem vagyok olyan vekony. Elhizva sem vagyok. Es sportolok is.

2018. szept. 20. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!