Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan furcsa, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan furcsa, hogy számomra nem igazán mérvadó a testalkat, ha ismerkedésről van szó?

Figyelt kérdés

Illetve, általánosságban elmondható, hogy restalkattól függetlenül tudnak tetszeni a nők. Alapvetően jobban szeretem a telt/duci formákat (pl. 165-170 cm 70-100 kg), és az alacsony, vagy átlag magasságot, de sok vékony nőt is nagyon vonzónak találok, sőt volt már kifejezetten magas és vékony barátnőm is, de a fenti példánál ducibb nőt is találtam vonzónak.

Tehát elmondható, hogy a testalkat számomra nem fontos, mindben máa az izgi, egy feszes éa formás popsi is leget izgalmas, de egy nagy és puha is, épp mint egy lapos has, vagy egy kerek, esetleg lógó poci. Mindezek a mellekre is igazak, egy pici, éppen marokba illő mell, legalább annyira izgató tud lenni, mint a nagyobb természetes keblek.

Ha párt keresek úgyis a belsőn van a hangsúly, illetve azon, hogy legyenek közös érdeklődési körök... A külső sokadlagos. Szinte mindenkiben tudok valami nekem tetszőt találni, attól független, hogy megvannak a preferenciáim.

Azonban sokan azt mondják, hogy ez nagyon furcsa, de azt is megkaptam, hogy szimplán igénytelen vagyok. Nektek mi a véleményetek?

2018. szept. 19. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök, ha te boldog vagy egy bármilyen alkatú lánnyal.
2018. szept. 19. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igénytelenség és nem furcsa. Egyszerűen csak nem vagy felszínes.
2018. szept. 19. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked jó akkor okés.

Senki ne szóljon bele.

2018. szept. 19. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez minősítse azt, aki furcsának találja. Sok férfi vallja, hogy a nő értéke a külsejében rejlik és hogy számít az, hogy meg lehessen vele "jelenni" bárhol. Te viszont az ő szemükben csodabogárnak számítasz a gondolkodásoddal, de ne foglalkozz vele. Őket elkorcsosította a mai felszínes világ, téged meg nem...
2018. szept. 19. 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, volt, aki szerint csak azért mondom/csinálom ezt, mert semmi igényem nincs, csak pina kell, vagy mert igazán jó nőket úgy sem tudok felszedni, és nincs olyan ember akinek őszintén tud teszeni két eltérő testalkat...
2018. szept. 19. 10:38
 6/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:
0%

#2 -

Szánalmas, hogy valakinek az "felszínesség", ha csak olyan nővel tudom elképzelni a kapcsolatot, aki szexuálisan vonzó számomra.

Tudod mi a felszínesség? Ha csak és kizárólag a külső számít és az, hogy mások mit látnak. A belső - mögöttes értékek pedig nem.

Meg kellene már tanulni a különbséget, mert addig téged is agyhalottnak fog tartani sok ember, nem fogsz kelleni nekik és te ezt elintézed (bután) azzal, hogy "hát mert felszínes".

2018. szept. 19. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem furcsa, abszolút normális.. Jobb úgy élni, hogy az ember nem csak azt veszi észre amit az orra elé tolnak, hanem mindig érdekli a dolgok mögöttes rejtett tartalma.
2018. szept. 19. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
2-es vagyok. Párkapcsolatban élek, tehát kellek valakinek. 30+
2018. szept. 19. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Bárcsak találkoznék ilyennel a valós életben is. Sosem akart velem ismerkedni senki interneten kívül.
2018. szept. 19. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!