Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit tennétek ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Nők, mit tennétek ha most hirtelen, minden lakott településen egyetlenegy szem férfi maradna?

Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 18:35
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%
Aki kételkedik abban, hogy nem szabad gyakorin csajozni, annak ajánlom az itteni válaszokat tanulmányozásra.
2018. szept. 18. 20:58
 32/48 anonim ***** válasza:
18%
Kiábrándító...Remélem nem a mai női társadalom igaz lenyomata.
2018. szept. 18. 21:03
 33/48 anonim ***** válasza:
86%

remelem, kedves utolso 3 valaszolo, hogy majd egyszer lanyotok szuletik.

akkor lesz am bzmegeles es fogaknak csikorgatasa!:D

2018. szept. 18. 21:11
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

pont ezert kivanom, hogy az legyen.

az lesz am a dilemma!:D

2018. szept. 18. 21:20
 35/48 anonim ***** válasza:
84%

amugy miert vagyok r1bancz, mert nem egy penisz jelenti a boldogsagot az eletemben (es meg nagyon sok mas noeben sem)?

pont, hogy aggszuznek kene, hogy nevezz (amugy az sem vagyok, sot, ferjem es fiam is van).

magad sem tudod, mit akarsz. vagyis de: gyulolkodni, mert mas nem nagyon megy.

2018. szept. 18. 21:23
 36/48 anonim ***** válasza:
8%
Már ne is haragudj, ez az egész kérdés és az alatta lévő nőktől érkező válaszok milyen kategóriába sorolhatóak? Gyűlölködés? Mert a többi pl. csak reakció a részemről. Ha Ti ennyire rohadtul tudtok nélkülünk élni, akkor miért nem tesztek a boldogságotokért és irtottok ki minket, férfiakat? Spermabank, meg boldogság? Járhatnék ebben és abban? Tényleg abban a tudatban éltek, hogy ennyi az összes érvetek és nagyhangúan előadjátok, hogy mennyire megálltok a talapitokon férfiak nélkül? A való élet nem ezt igazolja, ezzel nyilván tisztában vagytok. De majd írok ki én is egy olyan kérdést, ahol szétkrvZunk minden nőt, hogy általánosítsunk.
2018. szept. 18. 21:37
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
“De majd írok ki én is egy olyan kérdést, ahol szétkrvZunk minden nőt, hogy általánosítsunk.” - párszázan már megelőztek, tele van ilyenekkel a gyk. ;)
2018. szept. 19. 05:59
 38/48 anonim ***** válasza:

akik vidaman elnek (elnenek) ferfi nelkul, nem hiszem, hogy ra vannak szorulva. egy ilyen kerdes ala meg nem fognak a kitartottak irkalni.

en pl. nem akarom kiirtani a ferfiakat, mert pacifista vagyok:)

2018. szept. 19. 06:38
 39/48 anonim ***** válasza:
41%

"remelem, kedves utolso 3 valaszolo, hogy majd egyszer lanyotok szuletik."

Ha lányom születik, normálisnak fogom nevelni, nem feminácinak.

2018. szept. 19. 07:33
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne a helyes reakcio erre a kerdesre? Halalba sirnank magunkat? Nyilvan millioan gyaszolnank a ferfinemet, szembesulnenk vele h az eppen elo gyermekeink az utolso generacio a foldon, kiveve ha a kisfiukkal terhes kismamak megmaradnak, aztan elkezdunk adaptalodni. Darwin szerint ez a fejlodes kulcsa. Alkalmazkodunk az uj sziuaciohoz. Van aki majd elhagyja a ferfiak miatti gatlasait, megfelelesi kenyszeret,bebiztositja magat vibratorokbol,megunnepli esetleg, majd szepen osszedugjuk a fejunket es kitalaljuk hogyan tovabb. Valoszinuleg sok minden maskepp lenne,mint ahogy egy nok nelkuli vilagban is minden megvaltozna. Nem ertem egyesek itt miert veszik a valaszokat szemelyuk elleni sertesnek:))
2018. szept. 19. 07:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!