Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit tennétek ha most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pumukli alfahím kérdése:

Nők, mit tennétek ha most hirtelen, minden lakott településen egyetlenegy szem férfi maradna?

Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 18:35
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Különben meg, eper-vanília, kikérem magamnak. :(( :DDD
2018. szept. 17. 19:00
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és macskám sincs, csak egy gyönyörű szép 10 hónapos kiskutyám. :)
2018. szept. 17. 19:04
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tennék, élném úgy az életem, ahogyan az elmúlt években is (férfi nélkül). Azt az egyet meghagyom másnak. :)
2018. szept. 17. 19:04
 14/48 anonim ***** válasza:
Reménykednék, hogy nálunk a férjem az az egy.
2018. szept. 17. 19:06
 15/48 anonim ***** válasza:
69%
Na, neee! Senki férje nem marad meg, közös! :DD Mindjárt elfogy a jégkrémem. :)
2018. szept. 17. 19:08
 16/48 anonim ***** válasza:
A csávómat nem hagyom menni, úgyhogy rajtafelül még lesz egy biztosan. :DDDD
2018. szept. 17. 19:13
 17/48 anonim ***** válasza:

Ágnyeszka, ha már a férjem eltűnt, hadd legyen a kedvenc fagyim a boldogságforrásom :D Én nem szeretem az eperfagyit, ez van. A kutyákért sem rajongok. Szóval, ha nem lenne férjem, én biztos a klasszikus macskás vénasszony lennék, azt hiszem, ez akkor is állna, ha nem létezne más férfi a világban.

Dildóm már van, szóval a szex miatt nem paráznék.

2018. szept. 17. 19:22
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Megkeresném a női parlamenti képviselőket, és a tőlem tellhető módon részt vennék a válsághelyzet kezelésében (hiszen rengeteg munkavállaló/munkaadó eltűnne, stb...), valószínűleg kapcsolatépítés, nálam okosabb/tanultabb nők megkeresése, esetleg a médiában való szerepvállalás stb... Idővel szívesen munkálkodnék az új kormány kialakításában is, szintén inkább koordinációs/háttérmunkában tudnám elképzelni magam.
2018. szept. 17. 19:27
 19/48 anonim ***** válasza:

Azt hittem kedves 82%, hogy rám érted, hogy én leszek jégkrémet zabáló macskás öregasszony. :))

De, ha férjed marad, már most mondom, h be kell dobnod a közösbe. :DD Vigyázni fogunk rá, mint a szemünk fényére, ne aggódj. :)

2018. szept. 17. 19:35
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
imádkoznék, hogy ne engem akarjon.
2018. szept. 17. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!