Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha most hirtelen, minden lakott településen egyetlenegy szem férfi maradna?
Tudtam, hogy én lehetek a 6-os, és én vagyok... :)
Szóval azért kóstolgatsz Rosszindulatú, mert van egy kis husim? :) Remélem, nem te maradsz egy pasinak, mert akkor már keresem is kötelet, nem fogok miattad aggszűzként vegetálni. :))
Nyugodtan járnék nyári ruhában, szoknyában, élvezném hogy nem üvöltöznek-böfögnek utánam az építőmunkások.
Nyugodtan sétálnék, kocognék odakint sötétedés után is.
Nyugodtan bemennék szórakozóhelyekre végre.
Élvezném, hogy senki nem akar betuszkolni a konyhába meg a szülőszobába.
Élvezném, hogy nem vagyok hülyének/alsóbbrendűnek nézve.
Élvezném, hogy ha mérges vagyok valakire valamiért, akkor nem kell a roppant kreatív "mi van, megjött? HÖHÖHÖ" poénbombát hallanom.
Persze ha a most létező férfiak tűnnének el, akkor a hozzám közel állók hiányoznának (párom, apukám, unokaöcséim, stb), de ha feltesszük mindig is ilyen férfimentes lenne a világ, vagy törlődne az eltűntek emléke belőlünk, akkor egész élhető lenne a dolog.
Annyi, hogy kellene a spermabankokba elég örökítőanyag, és még a fajt is fenn lehetne tartani.
ismerem magam. nem kellene a kigyoubi, hidd el.
naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a nonek minden alma egy futyi(hez hasonlito targy).
Pezsgôt bontanék :)
Egyébként az itt kommentelô pasik tényleg azt gondolják, hogy a nôk nem tudnak pénisz nélkül élni? LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!