Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen oka lehet annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen oka lehet annak, ha egy férfi teljesen más oldalát mutatja baráti társaságban, mint nekem?

Figyelt kérdés
29 éves férfiről beszélünk, akivel eddig csak haveri viszonyban voltunk, de mostanában már egyre több mindent megosztunk egymással baráti szinten. Én mondjuk többet is el tudnék képzelni vele, de még sosem beszéltünk erről, nem tudom, ő hogy viszonyul a kérdéshez. Az utóbbi időben azonban többet voltunk közös baráti társaságban és azt figyeltem meg, hogy teljesen más énjét mutatja ott, mint nekem, szinte rá sem ismerek. Úgy viselkedik mint egy 15 éves, éretlen gyerek, káromkodik, minden este csak bulizna meg kocsmázna, kérkedik azzal, hogy néha füves cigizik. A baráti köre egyébként teljesen normális, tehát sőt néha már ők szólnak rá, hogy nem kéne ennyit inni meg le kéne nyugodni lassan, szóval nem ők viszik bele ebbe a stílusba. Én ezzel szemben egy visszahúzódó, érett gondolkodású embernek ismertem meg őt, akivel nagyon jókat lehet beszélgetni és nekem sosem teszi így az agyát. De már kezdem azt hinni, hogy mégsem ez az igazi énje, hanem a másik. Egyszerűen nem értem, mi szükség van erre, a tinik szokták így mások előtt a "menőt" adni.
2018. szept. 13. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Mert még mindig nem nőtt be a feje lágya. DE ha veled értelmesen, komolyan beszélget, akkor már jó úton halad.
2018. szept. 13. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg problemai vannak, kiadja a gozt "bulizna meg kocsmázna". Az alkohol kihozza az emberbol a feszultseget, es ez a viselkedesen nyilvanul meg. Nekem is ilyenek voltak a 20-as eveim, de talaltam tarsat, akinek elmondhatom a dolgaimat, es segit feloldani a hetkoznapi feszultsegeket, igy nincs szukseg, a "zullesre". 33 F
2018. szept. 15. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátom, aki a másik oldalát mutatta. Amikor ott voltak a barátai, hülyeségeken ökörködött velük, olyanokon, amikre én nem is tudtam semmit szólni, abszolút kívülállónak éreztem magam. Erre még azzal is rátett, hogy totál levegőnek nézett ilyenkor, mintha ott se lennék. Hát... nem maradtunk együtt :D Nem tudom mi lehetett az oka. Gondolom csak simán paraszt volt :D
2018. szept. 15. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!