Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszmázik a fiú? Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
Nyár közepe fele ismerkedtünk meg, randiztunk minden flottul ment és látszólag passzolunk így múlthéten megbeszéltük, hogy megpróbáljuk hivatalosan is a párkapcsolatot ,viszont azóta mintha megváltozott volna. Már nincs kedves szava, alig írkál és ugyanúgy 1-2 napot találkozunk, mint eddig. Inkább eltávolodtunk, mint közeledtünk volna így ma kicsit ignoráltam az üzeneteit, hogy tudjak gondolkozni ezen az egészen, hogy kell-e nekem így., amikor is megtörtént a csoda és felhívott érdeklődve, hogy miért ghostingolok, mi van velem és bár nem akartam de flegma voltam azóta meg mintha kicserélték volna megint normálisan kommunikál. Most komolyan valakit le kell szarni, hogy megint érdekeljem? Ez milyen gyökér játszma?2018. szept. 12. 23:59
1/6 anonim válasza:
Mert egy éretlen hülyegyerek :( Döntsd el, hogy kisfiút vagy férfit akarsz.
4/6 anonim válasza:
én ráhagynám. akin már egy kapcsolat indulása előtt is ennyit kell agyalni, azért kár a gőzért, sok bajod lesz még vele.
5/6 anonim válasza:
A történetből úgy tűnik, hogy inkább te játszmázol vele.
6/6 anonim válasza:
#5 Szövegértés fail.
Nem tudom, hogy miért játszmázik, de szerintem ezt beszéld meg vele. Nem kell “leszarnod” ahhoz, hogy érdekeljed, de helyedben én ezt szóvátenném neki, hogy észrevegye magát. Rákérdeznék, hogy ő miért volt távolságtartó. Ha nem hajlandó erre értelmes választ adni, akkor nincs mit kezdeni ezzel az egésszel:-/
Voltam kissé hasonló helyzetben, ahol a barátom elbizonytalanítóan viselkedett, ilyenkor megbeszélem vele, nyíltan közlöm, ha bajom van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!