Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, nem gazdag 40-50 éves pasik miért hajtanak rá fiatal lányra?
Még valami 27-es:
Érdemes lenne elolvasnod lassan az általam irt hosszabb kommentet, ugyanis olyanokat irsz, ami abban nem is szerepel, vagy már cáfoltam. A kommentem azt is tartalmazza, hogy miért elfogadhatatlan a "ma már nincs kardfogú tigris". Hivatkoztam az evolúciós pszichológiára.
Ezzel kapcsolatban figyelmedbe ajanlom a Pécsi Tudományegyetemen használt tankönyv, az "evolúciós pszichológia mesterfokon" cìmű kiadványt, amely kb. 25 szakembertől tartalmaz cikkeket.
Könyörgöm, ez a Meskó Norbert cikk nem több hipotézisek soránál, amit ő sem tagad.
A Willendorfi Vénusz kapcsán meg fölmerül bennem, hogy ha az elméleted igaz lenne, akkor a szobor által ábrázolt csípő- és hasméretnek is a vonzóság szimbólumaként kellene továbbra is funkcionálnia.
Az lehetséges, hogy a női mell evoluciója nem annyira bizonyított, mint az Ősrobbanás, amely 100%-ra igaz, viszont jó okunk van feltételezni, hogy jó nyomon járunk (vagy járok).
A közös őstől való elszakadás kapcsán ugyanis érthetetlen, hogy miért nem olyan gének öröklődtek át, amelyek a női mellet pusztán az utód táplálására teszik alkalmassá, a csimpánzéhoz hasonlóan. Ugyanilyen érthetetlen a pávakakas faroktolla is, ami egyébként a természetes szelekcióban nincs hasznára, ám a szexuálisban igen. Nincs más magyarázat, csak az, hogy a nagyobb mell funkciója a nemi szelekcióval van összefüggésben.
Egy idekapcsolódó kutatás, hogy a kerek (nagyobb) fenék is vonzóbb a férfiak számára EVOLÚCIÓS okokból:
Mivel a szexualitásban a mell és a fenék együtt jár a nők esetében, ezért az indokokat alapesetben össze lehet kapcsolni.
Van pénzük, igaz?
A pénzre meg mennek a nők.
Innentől már ki tudod logikázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!