Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya, nem gazdag 40-50 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya, nem gazdag 40-50 éves pasik miért hajtanak rá fiatal lányra?

Figyelt kérdés
Miétt gondolják hogy van esélyük?

2018. szept. 12. 16:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Akkor mivel magyarázod, hogy a 2
2018. szept. 12. 17:56
 22/37 anonim ***** válasza:
32%

Bocsánat, félreütöttem.

Szóval mivel magyarázod, hogy a 20. század során legalább annyiszor volt kis mellű, sovány nő a szépségideál

[link]

mint ahányszor homokóra alkat?

Az 50-es években is ott volt pl. Audrey Hepburn. A 30-as években is ott volt pl. Greta Garbo, aki ráadásul kimondottan sportos alkat is volt. Vagy pl. az EREDETI Hippolyt a lakáj magyar filmben (amelyikben Kabos Gyula és Csortos Gyula játsszák a főszerepeket), a Mimi nevű táncosnő (pá, kis aranyom, pá), aki a szexuális csábítást testesítette meg a filmben, szintén kimondottan vékony, sportos, és kis mellű volt? Meg a korai középkor nőideálját:

[link]

2018. szept. 12. 18:01
 23/37 anonim ***** válasza:
32%
Ja, igen, és Palvin Barbinak sem nagy a melle.
2018. szept. 12. 18:02
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

Ha esetlet az általam írt cikkre történt most utalás, akkor:

Mint említettem, a szexuális szelekció kapcsán a nőstény csimpánz és a nők melleit hasonlítottam össze. Nos, utóbbi jóval nagyobb, mint előbbi. A nagy mellek vonzóak, nem hiába csináltatják meg annyian a mellüket, pusztán arról van szó, hogy sok pasi nem kaphat 10/10-es csajt, ezért beerik, és azt terjesztik, hogy nekik jó a limonádé is, amikor Fantával érnék be.

Nagy mellek alatt pedig nem a Pamela Anderson fele tőgyeket értem, hanem a formás, feszes melleket. Barbinak jó mellei vannak, de ha nem is lennének azok, nála elensúlyozná azt más a testén, mivel nagyon szép nő.

Ha viszont azt állítod, hogy tévedek a női mell evolúciójával kapcsolatban, akkor állítasodat egy tudományos cikkel kell alátámasztanod.

2018. szept. 12. 18:11
 25/37 anonim ***** válasza:

"Ha viszont azt állítod, hogy tévedek a női mell evolúciójával kapcsolatban, akkor állítasodat egy tudományos cikkel kell alátámasztanod."

Tényleg? Akkor előbb várnám a te igazadat bebizonyító tudományos cikkre mutató linkedet.

2018. szept. 12. 18:13
 26/37 anonim ***** válasza:
93%

"pusztán arról van szó, hogy sok pasi nem kaphat 10/10-es csajt, ezért beerik, és azt terjesztik, hogy nekik jó a limonádé is, amikor Fantával érnék be."

Fogd már föl, hogy komplett korszakok voltak, amikor a nagy mell egyszerűen NEM VOLT DIVAT.

Ez a két nő pl. a némafilmek legnagyobb sztárjaiként voltak számon tartva:

[link]

[link]

2018. szept. 12. 18:16
 27/37 anonim ***** válasza:
94%
Yagami Light., kihagytad a számításidból azt a szót, hogy FEJLŐDÉS. Tudod, ma már nem szorulnak rá a nők, hogy a férfiaktól függjenek, ezért nem kell a legelső öreg, taszító férfivel kapcsolatot kezdeniük, hanem ők is válogathatnak. Elhiszem, hogy egy hímsoviniszta, gondolkodásában megrekedt férfit zavar, hogy már nem elég pusztán léteznie, hogy vonzó, fiatal barátnője, felesége legyen. Már régen nem arról szól a párválasztás, hogy meg kell, hogy védjen, el kell, hogy tartson, különben életképtelen lennék. Nincs mamut, kardfogú tigris, nem falkákban élünk, nem vagyunk állatok, már túlfejlődtünk elég sok éve ezen a szinten, amiről te írsz. Ezen az alapon akkor a férfiaknak pedig a szélesebb csípőjű, teltebb, nagymellű nőket kellene, hogy a leginkább vonzónak tartsák, de mégis elég sokan gondolják úgy, hogy a szinte kislányos testű, nagyon vékony, kismellű nők a legvonzóbbak. Akkor megint arról van szó, hogy az evolúciós biológia csak a nők választásaira kell, hogy érvényes legyen, a férfiakéra pedig nem, ők fejlettebbek lennének? Kívül esnek ezen, amit írtál, ezért ők már hozhatnak olyan döntéseket, ami nekik leginkább ideális, vonzó, de a nők azok maradjanak csak meg a kezdetleges szinteknél a választásaik szempontjából?
2018. szept. 12. 18:18
 28/37 anonim ***** válasza:
89%
Vagy pl. azt mivel magyarázod, hogy a franciáknál alig jellemző, hogy olyan nő lett volna náluk ünnepelt sztár, akinek nagy a melle. Az egyetlen kivétel talán Beatrice Dalle volt, de nála sem a melle mérete vitte a prímet, hanem a kisugárzása.
2018. szept. 12. 18:21
 29/37 anonim ***** válasza:

Szerintem elbeszélsz mellettem. Nem tudom, hogy te mit értesz "nagy mell" alatt, de mint említettem, én nem a tőgyeket.

Egyébként tessék, Meskó Norbert cikke eléf tudományos:

[link]

Továbbá a wiki cikke:

"Ezek után nem meglepő az az állítás, miszerint a női mell elsődleges funkciója nem az utódok táplálása: ahhoz „elegendőek lennének” az emberszabású rokonaink nőstényeinek sokkal kevésbé látványos emlői – azok szintén alkalmasak az utódok táplálására. A domború női mellek igazi funkciója valójában a partnerkeresésben jelentkezik, és emiatt több mint valószínű, hogy a nemi szelekció révén fejlődtek ki..."

....

Itt a lényeg:

" Az elmélet szerint tehát a nagyobb mellű nők azt jelezték, sugallták melleikkel a férfiak felé, hogy leendő utódjaik erősebbek, szívósabbak, életrevalóbbak lesznek testük nagyobb zsírtartalékai révén (mivel a méhen belül és kívül jobban tudják őket táplálni – gondoljunk a Willendorfi Vénuszra)"

[link]

2018. szept. 12. 18:24
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

27-es:

Az általam írt cikkben egyszer sem védelmezem, meg csak meg sem említettem? a "taszíto öregember - fiatal, szép nő" kapcsolatot.

Én kimaradtam abból a vitából, és egy másik szálon érveltem.

2018. szept. 12. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!