Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, nem gazdag 40-50 éves pasik miért hajtanak rá fiatal lányra?
Bocsánat, félreütöttem.
Szóval mivel magyarázod, hogy a 20. század során legalább annyiszor volt kis mellű, sovány nő a szépségideál
mint ahányszor homokóra alkat?
Az 50-es években is ott volt pl. Audrey Hepburn. A 30-as években is ott volt pl. Greta Garbo, aki ráadásul kimondottan sportos alkat is volt. Vagy pl. az EREDETI Hippolyt a lakáj magyar filmben (amelyikben Kabos Gyula és Csortos Gyula játsszák a főszerepeket), a Mimi nevű táncosnő (pá, kis aranyom, pá), aki a szexuális csábítást testesítette meg a filmben, szintén kimondottan vékony, sportos, és kis mellű volt? Meg a korai középkor nőideálját:
Ha esetlet az általam írt cikkre történt most utalás, akkor:
Mint említettem, a szexuális szelekció kapcsán a nőstény csimpánz és a nők melleit hasonlítottam össze. Nos, utóbbi jóval nagyobb, mint előbbi. A nagy mellek vonzóak, nem hiába csináltatják meg annyian a mellüket, pusztán arról van szó, hogy sok pasi nem kaphat 10/10-es csajt, ezért beerik, és azt terjesztik, hogy nekik jó a limonádé is, amikor Fantával érnék be.
Nagy mellek alatt pedig nem a Pamela Anderson fele tőgyeket értem, hanem a formás, feszes melleket. Barbinak jó mellei vannak, de ha nem is lennének azok, nála elensúlyozná azt más a testén, mivel nagyon szép nő.
Ha viszont azt állítod, hogy tévedek a női mell evolúciójával kapcsolatban, akkor állítasodat egy tudományos cikkel kell alátámasztanod.
"Ha viszont azt állítod, hogy tévedek a női mell evolúciójával kapcsolatban, akkor állítasodat egy tudományos cikkel kell alátámasztanod."
Tényleg? Akkor előbb várnám a te igazadat bebizonyító tudományos cikkre mutató linkedet.
"pusztán arról van szó, hogy sok pasi nem kaphat 10/10-es csajt, ezért beerik, és azt terjesztik, hogy nekik jó a limonádé is, amikor Fantával érnék be."
Fogd már föl, hogy komplett korszakok voltak, amikor a nagy mell egyszerűen NEM VOLT DIVAT.
Ez a két nő pl. a némafilmek legnagyobb sztárjaiként voltak számon tartva:
Szerintem elbeszélsz mellettem. Nem tudom, hogy te mit értesz "nagy mell" alatt, de mint említettem, én nem a tőgyeket.
Egyébként tessék, Meskó Norbert cikke eléf tudományos:
Továbbá a wiki cikke:
"Ezek után nem meglepő az az állítás, miszerint a női mell elsődleges funkciója nem az utódok táplálása: ahhoz „elegendőek lennének” az emberszabású rokonaink nőstényeinek sokkal kevésbé látványos emlői – azok szintén alkalmasak az utódok táplálására. A domború női mellek igazi funkciója valójában a partnerkeresésben jelentkezik, és emiatt több mint valószínű, hogy a nemi szelekció révén fejlődtek ki..."
....
Itt a lényeg:
" Az elmélet szerint tehát a nagyobb mellű nők azt jelezték, sugallták melleikkel a férfiak felé, hogy leendő utódjaik erősebbek, szívósabbak, életrevalóbbak lesznek testük nagyobb zsírtartalékai révén (mivel a méhen belül és kívül jobban tudják őket táplálni – gondoljunk a Willendorfi Vénuszra)"
27-es:
Az általam írt cikkben egyszer sem védelmezem, meg csak meg sem említettem? a "taszíto öregember - fiatal, szép nő" kapcsolatot.
Én kimaradtam abból a vitából, és egy másik szálon érveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!